Închide meniul

Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool! Manchester United a încercat fără succes să deturneze transferul. „Este gata! Şi-a anunţat familia şi prietenii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iunie 2022, 18:40

Reclamă
Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool! Manchester United a încercat fără succes să deturneze transferul. „Este gata! Şi-a anunţat familia şi prietenii

Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool. Atacantul de la Benfica a refuzat transferul la Manchester United

Profimediaimages

Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool şi va semna cu finalista UEFA Champions League. Atacantul de 22 de ani a fost ofertat şi de rivala „cormoranilor”, Manchester United, dar a acceptat propunerea primită de trupa lui Jugen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii grupării de pe Old Trafford au încercat pe ultima sută de metri să deturneze transferul lui Nunez la Liverpool şi s-au întâlnit cu Jorge Mendes, impresarul jucătorului care a înscris 34 de goluri pentru Benfica în sezonul care tocmai s-a încheiat. Nu au avut câştig de cauză.

Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool. Transfer ratat pentru Manchester United

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Sepulveda, atacantul din Uruguay nu a mai luat în calcul propunerea primită de la Manchester United. „Este gata! Darwin se duce la Liverpool şi United este ieşită din cursă. Contract pe 5 ani şi un salariu anual de 6 milioane de euro net. Deja şi-a anunţat familia şi prietenii. Liverpool mai aşteaptă ‘da’-ul de la Benfica„, a anunţat acesta pe contul său de Twitter.

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro, la această sumă urmând să se adauge bonusuri de 30 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat şi au primit o nouă propunere. Potrivit ojogo.pt, finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 80 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 20 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Reclamă

Liverpool va plăti o sumă record pentru Nunez. Va fi bătut recordul deţinut în prezent de Virgil Van Dijk. Fundaşul central este cel mai scump transfer din istoria clubului. În 2017, „cormoranii” i-au plătit lui Southampton aproape 90 de milioane de euro.

Jurgen Klopp, încântat de Darwin Nunez

Jurgen Klopp l-a remarcat pe Darwin Nunez în dubla pe care Liverpool a disputat-o cu Benfica, în sferturile Champions League. Managerul a fost impresionat de calităţile uruguayanului.

Un băiat care arată bine! Şi un jucător foarte bun. Foarte bun. Îl ştiam dinainte, bineînţeles, dar a jucat destul de mult în faţa mea. A fost puternic din punct de vedere fizic, calm în situaţiile în care trebuia să finalizeze. Bun, foarte bun. Am spus mereu în astfel de situaţii, că dacă este sănătos, are o carieră mare în faţă”, a declarat Jurgen Klopp, după eliminarea Benficăi, citat de dailymail.co.ok.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și