Închide meniul

Darwin Nunez, la un pas de Liverpool. Ofertă uriaşă făcută de finalista Champions League. Detaliile oferite de principalele publicaţii din Portugalia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2022, 13:00 / Actualizat: 10 iunie 2022, 16:33

Darwin Nunez, la un pas de Liverpool. Ofertă uriaşă făcută de finalista Champions League. Detaliile oferite de principalele publicaţii din Portugalia

Darwin Nunez, la un pas de Liverpool. Ce ofertă a primit Benfica pentru atacantul de 22 de ani

Darwin Nunez ar putea semna cu Liverpool / Profimediaimages

Darwin Nunez este la un pas de a semna cu Liverpool. Jurgen Klopp îl doreşte pe Anfield pe atacantul de 22 de ani, iar conducătorii clubului sunt gata să ofere o sumă de necrezut pentru a câştiga cursa cu Manchester United, Newcastle şi Atletico Madrid. Benfica este tentată să accepte ultima propunere făcută de vicecampioana din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele publicaţii din Portugalia anunţă că negocierile sunt avansate şi că ar putea să se încheie rapid, până în acest weekend. Liverpool este dispusă să bată recordul deţinut în prezent de Virgil Van Dijk. Fundaşul central este cel mai scump transfer din istoria clubului. În 2017, i-au plătit lui Southampton aproape 90 de milioane de euro.

Darwin Nunez, la un pas de Liverpool. Ce ofertă a primit Benfica

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro, la această sumă urmând să se adauge bonusuri de 30 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat şi au primit o nouă propunere. Potrivit ojogo.pt, finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 80 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 20 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Cunoscutul impresar Jorge Mendes poartă acum discuţii cu oficialii celor două cluburi şi se poate ajunge la un acord în cel mai scurt timp. „Afacerea avansează într-un ritm bun„, anunţă sursa citată anterior.

Darwin ar urma să semenze un contract valabil pe cinci ani, adică până în 2027. Oficialii Benficăi sunt asiguraţi de clauza de reziliere, de 150 de milioane de euro, pe care o are Nunez în înţelegerea actuală.

Reclamă

Ultima ofertă, de 80 de milioane de euro + 20 de milioane de euro în bonusuri, este analizată în prezent. Din câte am aflat, Benfica încearcă să o determine pe Liverpool să-și ridice oferta chiar şi mai mult„, anunţă abola.pt.

Jurgen Klopp, încântat de Darwin Nunez

Jurgen Klopp l-a remarcat pe Darwin Nunez în dubla pe care Liverpool a disputat-o cu Benfica, în sferturile Champions League. Managerul a fost impresionat de calităţile uruguayanului.

Un băiat care arată bine! Şi un jucător foarte bun. Foarte bun. Îl ştiam dinainte, bineînţeles, dar a jucat destul de mult în faţa mea. A fost puternic din punct de vedere fizic, calm în situaţiile în care trebuia să finalizeze. Bun, foarte bun. Am spus mereu în astfel de situaţii, că dacă este sănătos, are o carieră mare în faţă”, a declarat Jurgen Klopp, după eliminarea Benficăi, citat de dailymail.co.ok.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Recomandări
  • Darwin Nunez, la un pas de Liverpool
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și