Închide meniul
Video

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj! Fanii au luat cu asalt hotelul unde stă pentru poze şi autografe! Emil Boc a venit şi el la „Rege”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 18:00

Reclamă

Hagi, asaltat de fani la Cluj

Emil Boc a venit să îi ceară un autograf lui Hagi | Captură AS.ro

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj, acolo unde se află pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Hagi a fost asaltat de fani pentru poze şi autografe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi creat isterie la Cluj. Fanii au luat cu asalt hotelul unde stă. „Regele” a dat autografe în stânga şi în dreapta. Chiar şi primarul Emil Boc a venit să îi cea un autograf pe biletul de la meci.

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj

Gică Hagi a fost în centrul atenţiei înaintea meciului de retragere al lui Adrian Mutu, deşi la Cluj se mai află Fabio Cannavaro, David Trezeguet sau Luca Toni. Hagi a fost copleţşit de fani pentru poze şi autografe. Hagi va juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, LIVE TEXT, 20:00

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Echipa României va înfrunta o formație alcătuită din vedete ale fotbalului mondial. Echipa României va avea doi decari în teren, Adrian Mutu și Gică Hagi. „Briliantul” va juca și pentru echipa vedetelor.

Mutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. A jucat la cluburi uriașe, precum Inter, Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Reclamă

Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Stau între doi oameni speciali pentru mine, Hagi si Prandelli, care mi-au influențat enorm cariera. Del Piero mi-a trimis un video, e alături de noi. Nu toți pot sosi oricând oriunde, au un program, sunt staruri mondiale.

De-abia aștept să plec în cantonament cu Rapid, să încep treaba! Luni am reunirea cu Rapid, fac ceea ce-mi place.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un target pentru mine să-l întrec pe Hagi, cred că am onorat numărul 10 la națională. Prima întâlnire am avut-o la Giovanni în birou, Hagi era cu spatele, s-a întors, s-a prezentat, i-am spus că știu cine e. Eram atât de emoționat, aveam 17 ani, n-am putut să-mi spun numele. Am un autograf de la el vechi de 25 de ani!”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea evenimentului.

Gică Hagi: „Mutu are aceeași personalitate ca antrenor cum a avut-o ca jucător!”

Gică Hagi crede că Mutu va deveni un antrenor de mare succes, după ce a avut o carieră colosală. „Briliantul” l-a impresit pe „Rege” în meciul direct Rapid – Farul.

„Adi Mutu are aceeasi personalitate ca antrenor cum a avut-o și ca jucător, îi place golul în continuare, joacă un fotbal ofensiv. Cand am jucat contra lui, Farul – Craiova, l-m analizat 2-3 zile ca să știu cum să am posesia. S-a terminat egal”, a spus și Gică Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și