Închide meniul
Video

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj! Fanii au luat cu asalt hotelul unde stă pentru poze şi autografe! Emil Boc a venit şi el la „Rege”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 18:00

Hagi, asaltat de fani la Cluj

Emil Boc a venit să îi ceară un autograf lui Hagi | Captură AS.ro

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj, acolo unde se află pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Hagi a fost asaltat de fani pentru poze şi autografe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi creat isterie la Cluj. Fanii au luat cu asalt hotelul unde stă. „Regele” a dat autografe în stânga şi în dreapta. Chiar şi primarul Emil Boc a venit să îi cea un autograf pe biletul de la meci.

Gică Hagi, imagini fabuloase la Cluj

Gică Hagi a fost în centrul atenţiei înaintea meciului de retragere al lui Adrian Mutu, deşi la Cluj se mai află Fabio Cannavaro, David Trezeguet sau Luca Toni. Hagi a fost copleţşit de fani pentru poze şi autografe. Hagi va juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, LIVE TEXT, 20:00

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Echipa României va înfrunta o formație alcătuită din vedete ale fotbalului mondial. Echipa României va avea doi decari în teren, Adrian Mutu și Gică Hagi. „Briliantul” va juca și pentru echipa vedetelor.

Mutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. A jucat la cluburi uriașe, precum Inter, Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Reclamă

Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Stau între doi oameni speciali pentru mine, Hagi si Prandelli, care mi-au influențat enorm cariera. Del Piero mi-a trimis un video, e alături de noi. Nu toți pot sosi oricând oriunde, au un program, sunt staruri mondiale.

De-abia aștept să plec în cantonament cu Rapid, să încep treaba! Luni am reunirea cu Rapid, fac ceea ce-mi place.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un target pentru mine să-l întrec pe Hagi, cred că am onorat numărul 10 la națională. Prima întâlnire am avut-o la Giovanni în birou, Hagi era cu spatele, s-a întors, s-a prezentat, i-am spus că știu cine e. Eram atât de emoționat, aveam 17 ani, n-am putut să-mi spun numele. Am un autograf de la el vechi de 25 de ani!”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea evenimentului.

Gică Hagi: „Mutu are aceeași personalitate ca antrenor cum a avut-o ca jucător!”

Gică Hagi crede că Mutu va deveni un antrenor de mare succes, după ce a avut o carieră colosală. „Briliantul” l-a impresit pe „Rege” în meciul direct Rapid – Farul.

„Adi Mutu are aceeasi personalitate ca antrenor cum a avut-o și ca jucător, îi place golul în continuare, joacă un fotbal ofensiv. Cand am jucat contra lui, Farul – Craiova, l-m analizat 2-3 zile ca să știu cum să am posesia. S-a terminat egal”, a spus și Gică Hagi.

Recomandări
  • Gică Hagi, asaltat de fani la Cluj
  • Meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:50 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și