Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României: ”E cea mai supărăcioasă națională. Nu pun preț pe echipa națională”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 10:13

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României: ”E cea mai supărăcioasă națională. Nu pun preț pe echipa națională”

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României

Jucătorii României, la finalul meciului cu Muntenegru / Hepta

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României. Fostul mijlocaș îi acuză pe jucători că nu mai respectă tricoul selecționatei pentru care el a prins doar cinci meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Era greu când eram eu să prinzi lotul și eu eram fotbalist, pot să zic asta. Veneam la echipa națională și mă bucuram să intru 10 minute. Mai erau meciurile la care erai convocat, dar nu jucai. Alea nu se pun. Eu cred că jucam 10 ani azi, număr 10. Azi văd ce se întâmplă în fotbal.

Probabil că jucătorii de azi nu mai pun preț pe echipa națională. S-au obișnuit cu înfrângerile și lipsa calificărilor. E un mod de `a merge și eu la echipa națională și atât`. Înainte, visai. Când te anunța că ești la echipa națională, erai cel mai fericit. Azi nu mai e așa. Atunci, vedeai fotbaliști de afară, se simțea că aveau personalitate toți”, a spus Aliuță, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României

Pe de altă parte, Aliuță e sigur că nu Edi Iordănescu este vinovat pentru situația în care se află echipa națională, care e pe ultimul loc în grupă, cu trei eșecuri în patru partide. Tricolorii riscă retrogradarea în Nations League, după ce au marcat un singur gol în 4 meciuri.

”Ăștia din țară care veneam eram pe lângă ei. Exista respect față de echipa națională. Când luai tricoul ăla, dădeai totul și voiai să demonstrezi că meriți să fii acolo. Poți să-l aduci pe Mourinho, că toți ăștia joacă.

Reclamă

Nu există atitudine, să vezi unul să țipe. Teama de ieșit la primit, te ascunzi după minge și trec 90 de minute și când nu joacă, se supără. E cea mai supărăcioasă națională. Nu zic că nu au valoare, că nu mai erau acolo”, a mai spus Aliuță.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și