Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României: ”E cea mai supărăcioasă națională. Nu pun preț pe echipa națională”

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 10:13

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României: ”E cea mai supărăcioasă națională. Nu pun preț pe echipa națională”

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României

Jucătorii României, la finalul meciului cu Muntenegru / Hepta

  • România e pe ultimul loc în grupa din Nations League
  • Tricolorii au marcat un singur gol în 4 meciuri

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României. Fostul mijlocaș îi acuză pe jucători că nu mai respectă tricoul selecționatei pentru care el a prins doar cinci meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Era greu când eram eu să prinzi lotul și eu eram fotbalist, pot să zic asta. Veneam la echipa națională și mă bucuram să intru 10 minute. Mai erau meciurile la care erai convocat, dar nu jucai. Alea nu se pun. Eu cred că jucam 10 ani azi, număr 10. Azi văd ce se întâmplă în fotbal.

Probabil că jucătorii de azi nu mai pun preț pe echipa națională. S-au obișnuit cu înfrângerile și lipsa calificărilor. E un mod de `a merge și eu la echipa națională și atât`. Înainte, visai. Când te anunța că ești la echipa națională, erai cel mai fericit. Azi nu mai e așa. Atunci, vedeai fotbaliști de afară, se simțea că aveau personalitate toți”, a spus Aliuță, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României

Pe de altă parte, Aliuță e sigur că nu Edi Iordănescu este vinovat pentru situația în care se află echipa națională, care e pe ultimul loc în grupă, cu trei eșecuri în patru partide. Tricolorii riscă retrogradarea în Nations League, după ce au marcat un singur gol în 4 meciuri.

”Ăștia din țară care veneam eram pe lângă ei. Exista respect față de echipa națională. Când luai tricoul ăla, dădeai totul și voiai să demonstrezi că meriți să fii acolo. Poți să-l aduci pe Mourinho, că toți ăștia joacă.

Reclamă

Nu există atitudine, să vezi unul să țipe. Teama de ieșit la primit, te ascunzi după minge și trec 90 de minute și când nu joacă, se supără. E cea mai supărăcioasă națională. Nu zic că nu au valoare, că nu mai erau acolo”, a mai spus Aliuță.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”