Închide meniul

România – Muntenegru 0-3 | Stefan Mugosa a făcut K.O. naţionala lui Edi Iordănescu! Suporterii i-au cerut demisia selecţionerului în Giuleşti

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2022, 23:35

România – Muntenegru 0-3 | Stefan Mugosa a făcut K.O. naţionala lui Edi Iordănescu! Suporterii i-au cerut demisia selecţionerului în Giuleşti

Edi Iordănescu, dezamăgit în meciul România - Muntenegru

Edi Iordănescu, dezamăgit în meciul România - Muntenegru / Hepta

România – Muntenegru 0-3. După ce au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă, „tricolorii” s-au făcut de râs pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au avut şansa revanșei după 10 zile de la acel 0-2 din Muntenegru, unul din cele mai slabe meciuri făcute de România în ultima perioadă, însă au risipit-o. Echipa lui Edi Iordănescu a fost făcută K.O. de Stefan Mugosa, care a reuşit un hat-trick în Giuleşti.

Suporterii au răbufnit şi i-au cerut demisia selecţionerului, dar şi preşedintelui Răzvan Burleanu. Numele lui Gică Hagi a fost scandat în Giuleşti.

România este pe ultimul loc în grupa din UEFA Nations League, cu 3 puncte în trei meciuri. Bosnia este liderul grupei, cu 8 puncte.

România – Muntenegru 0-3

Min. 90+4: Fluier final în Giuleşti! Echipa naţională a pierdut clar, scor 0-3.

Reclamă

Min. 70: Suporterii echipei naţionale îi cer demisia lui Edi Iordănescu! Numele lui Gică Hagi este scandat în Giuleşti.

Min 64: România – Muntenegru 0-3! Mugosa a înscris cu o reluare de la marginea careului.

Min 60: Gol anulat al României! Pușcaș a marcat după pasa lui Tănase, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Min 57: Edi Iordănescu face trei schimbări dintr-un foc! Olaru a intrat în locul lui Răzvan Marin, Sorescu în locul lui Mihăilă și Octavian Popescu în locul lui Ștefănescu.

Min 55: România – Muntenegru 0-2! Mugosa a făcut „dubla” cu o lovitură de cap. Fundașii lui Iordănescu au uitat să mai facă marcaj și la această fază.

Min 52: Fanii României au aprins din nou torțe.

Sursa: as.ro

Min 50: Ocazie pentru România! Ștefănescu a sutat bine in interiorul careului, dar execuția a fost blocată de Tomasevic. Tricolorii au acuzat un henț la intervenția căpitanului muntenegrean

Min 45: Schimbare în tabăra României! Florin Tănase intră în locul lui Maxim.

Min 45: Pauză în Giulești! 11657 de fani sunt prezenți pe stadionul Giulești pentru partida România – Muntenegru.

Min 44: Ocazie monumentală pentru România! Răzvan Marin a trimis un șut deviat în bară de portarul advers, iar pe reluare Ștefănescu nu a putut să trimită balonul în poartă.

Reclamă

Min 42: România – Muntenegru 0-1! Mugosa a înscris cu capul după un corner cu o reluare din doi metri.

Min 37: Același Nicușor Bancu e lovit din nou în față de Jovovic, dar de această dată muntenegreanul nu mai vede cartonașul galben.

Min 35. Bancu e lovit în față de Jovovic, iar centrul scoate cartonașul galben din buzunar.

Min 30: Ocazie uriașă pentru Muntenegru! Oaspeții au trimis puțin pe lângă poartă după un corner.

Min 25. Moment tensionat! Bancu a degajat un balon direct într-un adversar aflat la pământ, iar muntenegrenii s-au enervat.

Min 5: Atmosferă superbă în Giulești! Suporterii naţionalei au făcut show total în Giuleşti. Detalii AICI

Atmosferă de vis în Giuleşti
Atmosferă de vis în Giuleşti

Min 1: A început România – Muntenegru!

Echipa de start a celor din Muntenegru:

Update: VIDEO | S-au rupt norii în Bucureşti! Ploaie torenţială înainte de România – Muntenegru. Imagini de la stadionul Giuleşti. Detalii, AICI.

Update: Edi Iordănescu, cinci schimbări în primul 11 al meciului România – Muntenegru. Cum arată echipa de start. Detalii, AICI.

Update: Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru România – Muntenegru! Cei 5 jucători lăsați în afara listei. Detalii, AICI.

Update: Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru: „Câștigăm sigur!”. „Bursucul”, contactat de Edi Iordănescu: „M-a sunat!”. Detalii, AICI.

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări. „, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru. A pus un pariu nebun cu jucătorii săi. Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut pariu cu jucătorii săi că România va câştiga partidele cu Finlanda şi Muntenegru cu acelaşi scor: 1-0.

În direct la Antena 1, dar şi pe Antena Play, Dan Petrescu a văzut cum a câştigat jumătate de pariu cu jucătorii săi. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol al partidei cu Finlanda. Petrescu a avut emoţii în repriza a doua a partidei, dar Florin Niţă a avut o paradă monumentală.

„O sută de euro, am dat mâna, am zis batem ambele meciuri, 1-0. Întrebaţi-i!„, a dezvăluit Dan Petrescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport, un pariu nebun pe care l-a făcut cu jucătorii săi despre naţionala lui Edi Iordănescu înaintea meciurilor cu Finlanda şi Muntenegru.

România – Muntenegru | Echipele probabile

România – Muntenegru se va disputa azi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și