Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham: „M-am chinuit, nu m-am simţit foarte bine”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 19:58

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham: „M-am chinuit, nu m-am simţit foarte bine

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

În penultimul act, Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA) – Camila Giorgi (Italia, 26 WTA şi cap de serie 3).

Reclamă

Mă voi uita la un meci, un pic. Ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita, apoi mă voi gândi la meciul de mâine„, a mai spus Halep.

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, în semifinale la Birmingham

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang este duelul ce va stabili finalista de pe cealaltă parte a tabloului de la Birmingham. Sori s-a calificat în semifinale în cursul zilei de vineri, după ce a eliminat-o pe croata Donna Vekic, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a obţinut astfel cea mai bună performanţa într-un turneu pe iarbă. În penultimul act de la turneul britanic, Cîrstea o va întâlni pe Shuai Zhang, jucătoare clasată pe locul 54 în ierarhia WTA.

Cîrstea şi Zhang se vor afla la a 3-a întâlnire directă din circuit. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc la Miami, anul acesta. Sorana a pierdut fără drept de apel, în doar 55 de minute, scor 6-1, 6-1.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Shuai Zhang, în 2021, pe zgura de la Strasbourg. Românca se impunea cu 6-2. 6-1. Pe parcursul turneului, Zhang a învins-o şi pe Gabriela Ruse. În optimile de finală, chinezoaica se impunea cu 6-2, 2-6, 7-5 în faţa româncei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și