Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham: „M-am chinuit, nu m-am simţit foarte bine”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 19:58

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham: „M-am chinuit, nu m-am simţit foarte bine

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

În penultimul act, Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA) – Camila Giorgi (Italia, 26 WTA şi cap de serie 3).

Reclamă

Mă voi uita la un meci, un pic. Ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita, apoi mă voi gândi la meciul de mâine„, a mai spus Halep.

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, în semifinale la Birmingham

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang este duelul ce va stabili finalista de pe cealaltă parte a tabloului de la Birmingham. Sori s-a calificat în semifinale în cursul zilei de vineri, după ce a eliminat-o pe croata Donna Vekic, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a obţinut astfel cea mai bună performanţa într-un turneu pe iarbă. În penultimul act de la turneul britanic, Cîrstea o va întâlni pe Shuai Zhang, jucătoare clasată pe locul 54 în ierarhia WTA.

Cîrstea şi Zhang se vor afla la a 3-a întâlnire directă din circuit. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc la Miami, anul acesta. Sorana a pierdut fără drept de apel, în doar 55 de minute, scor 6-1, 6-1.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Shuai Zhang, în 2021, pe zgura de la Strasbourg. Românca se impunea cu 6-2. 6-1. Pe parcursul turneului, Zhang a învins-o şi pe Gabriela Ruse. În optimile de finală, chinezoaica se impunea cu 6-2, 2-6, 7-5 în faţa româncei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și