Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova. Simo a dezvăluit cheia revenirii spectaculoase

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 20:15

Reclamă
Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova. Simo a dezvăluit cheia revenirii spectaculoase

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova

Simona Halep, la Bad Homburg / Profimedia

Simona Halep – Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4. Românca s-a calificat în turul al doilea la Bad Homburg, după un final dramatic. Campioana noastră a revenit după ce a pierdut primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost condusă cu 3-0 în setul al doilea, după ce deja pierduse primul act. Românca a continuat însă să creadă că poate reveni. Simo a rămas concentrată chiar și în momentul când Sinikova a cerut time-out medical.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova

„Sunt foarte fericită că am revenit, a fost un meci dificil, am crezut în mine. Fiecare meci e important, am luptat. Nu m-am dat bătută. (n.r. – Cum ai reacționat la time-out-ul medical?) Încerc să mă obișnuiesc, azi a fost bine, nu mi-am pierdut concentrarea. Anul trecut am fost accidentată și nu am putut juca aici, ador oamenii de aici, mulțumesc tuturor. E o plăcere să fiu aici. E bine că am câștigat, am șansa să joc mai mult aici”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro. 

La 3-0 pentru adversară, Simona Halep a avut o serie de șase game-uri consecutive câștigate și a trimis meciul în decisiv.

Simona Halep, revenire spectaculoasă

Deși a început mai bine setul al treilea și a condus cu 4-1, Simona tot s-a chinuit pentru victorie. Siniakova a strâns scorul până la 5-4, dar n-a fost suficient pentru a forța un tie-break. Halep a închis setul la 6-4.

Reclamă

În turul doi, Halep va evolua în premieră cu sportiva cehă Tamara Zidansek locul 58 mondial.

Accederea în optimi este recompensată cu 3.737 de euro şi 30 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și