Închide meniul
Foto

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf. Lovitura dură din partea Anamariei Prodan: „Trebuie să achite urgent banii”

Reclamă

Publicat: 23 iunie 2022, 13:59

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf. Lovitura dură din partea Anamariei Prodan: „Trebuie să achite urgent banii”

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor al Universităţii Craiova trebuie să achite 50.000 de euro, pensie alimentară pentru băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a fost obligat de instanţă să plătească o treime din venituri pensie alimentară. Conform salariului său de la Neftchi Baku, Reghecampf ar urma să plătească 5.000 de euro pe lună. Reghecampf mai are de achitat bani şi retroactiv.

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf

Click.ro susţine că ar fi vorba de 25.000 de euro restanţe şi încă 25.000 de euro din banii pe care i-a primit după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro dar, după mai multe discuții, a ajuns la o înțelegere cu patronul clubului care a terminat pe podium în Liga 1.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova înainte de încheierea contractului.

Reclamă

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins să accepte 180.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku

Neftchi Baku, cu un lot cotat la 8,5 milioane de euro, va evolua în preliminariile Conference League. Reghecampf va avea obiectiv câștigarea campionatului.

Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a declarat Reghecampf, la prezentarea oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

Marea rivală din campionat al lui Neftchi Baku este Qarabag, echipă în dauna căreia a pierdut titlul în sezonul trecut.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și