Închide meniul

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în Liga a 2-a: „Încercarea moarte n-are!”. Ce se întâmplă cu postul de antrenor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 20:03

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf în Liga a 2-a: „Încercarea moarte n-are!. Ce se întâmplă cu postul de antrenor

Dinamo vrea să joace pe stadionul "Arcul de Triumf"

Stadionul "Arcul de Triumf" din București / Inquam Photos / Octav Ganea

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în următorul sezon din Liga a 2-a. Formația „alb-roșie” a retrogradat pentru prima oară în istorie, iar situația din „Ștefan cel Mare” este dramatică. „Câinii” se află aproape de faliment, jucătorii continuă să plece, iar postul de antrenor rămâne sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă toate problemele de pe plan sportiv și financiar, Dinamo trebuie să-și caute și un nou stadion. Arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată în viitorul apropiat, iar „câinii” au nevoie de o „casă” temporară.

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în Liga a 2-a

Cornel Țălnar, unul dintre oamenii preocupați de viitorul lui Dinamo, a anunțat că „alb-roșii” și-ar dori să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, din București, după ce varianta arenei din Cotroceni a picat. De asemenea, oficialii lui Dinamo iau în calcul și stadionul din Colentina.

Țălnar a oferit și ultimele detalii despre staff-ul administrativ, spunând că postul de antrenor ar putea fi ocupat în Liga a 2-a de Gică Mihali, actualul interimar al echipei.

„Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Reclamă

Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domnul Ciuclea (n.r – Ilie Ciuclea) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2″, a spus Cornel Țălnar, pentru playsport.ro.

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo să-i plătească 23.000 de euro

Steliano Filip s-a săturat și anunță că a depus memoriu pentru a-și primii datoriile din partea clubului. Dinamo trebuie să-i achite fundașului 23.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii”, a spus Steliano Filip, pentru Prosport.

Filip a răbufnit după ce a aflat faptul că nu poate pleca din „Ștefan cel Mare” din cauza unei clauze uluitoare pe care administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a stabilit-o în contractul jucătorului.

Steliano Filip poate să plece liber de contract, însă cu o condiție. Următoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer. În caz contrar, Filip va fi obligat să plătească clubului din „Ștefan cel Mare” despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, anunță Prosport.

Steliano Filip, blocat în „Ștefan cel Mare”

Mai devreme în această lună, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Filip:

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Între timp, lucrurile s-au complicat, iar Steliano Filip este blocat la Dinamo. El a revenit la antrenamente sub comanda lui Gică Mihali, antrenorul interimar al „câinilor”.

Am înțeles de la domnul Zăvăleanu că Filip pleacă. Nu cred că putea rămâne, avea un salariu foarte mare pentru Liga 2, cum e și cazul altora”, a declarat Gică Mihali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gabriel Torje, Cosmin Matei și Mirko Ivanovski se numără printre jucătorii experimentați care au plecat de la Dinamo în această vară, după retrogradarea în Liga a 2-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și