Închide meniul

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo peste 20.000 de euro: „Nu mai accept să fiu luat la mișto!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 iunie 2022, 17:00

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo peste 20.000 de euro: „Nu mai accept să fiu luat la mișto!

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Steliano Filip, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo peste 20.000 de euro, sumă care reprezintă restanțe salariale. Fundașul de 28 de ani vrea să plece din „Ștefan cel Mare” după retrogradarea istorică în Liga a 2-a, însă misiunea nu se anunță deloc ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip s-a săturat și anunță că a depus memoriu pentru a-și primii datoriile din partea clubului. Dinamo trebuie să-i achite fundașului 23.000 de euro.

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo să-i plătească 23.000 de euro

„Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii”, a spus Steliano Filip, pentru Prosport.

Filip a răbufnit după ce a aflat faptul că nu poate pleca din „Ștefan cel Mare” din cauza unei clauze uluitoare pe care administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a stabilit-o în contractul jucătorului.

Steliano Filip poate să plece liber de contract, însă cu o condiție. Următoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer. În caz contrar, Filip va fi obligat să plătească clubului din „Ștefan cel Mare” despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, anunță Prosport.

Reclamă

Steliano Filip, blocat în „Ștefan cel Mare”

Mai devreme în această lună, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Filip:

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Între timp, lucrurile s-au complicat, iar Steliano Filip este blocat la Dinamo. El a revenit la antrenamente sub comanda lui Gică Mihali, antrenorul interimar al „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles de la domnul Zăvăleanu că Filip pleacă. Nu cred că putea rămâne, avea un salariu foarte mare pentru Liga 2, cum e și cazul altora”, a declarat Gică Mihali, pentru digisport.ro.

Gabriel Torje, Cosmin Matei și Mirko Ivanovski se numără printre jucătorii experimentați care au plecat de la Dinamo în această vară, după retrogradarea în Liga a 2-a.

Ce a spus Filip după ce Dinamo a ajuns la marginea falimentului

Recent, Steliano Filip a declarat că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la echipă a reprezentat un moment crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

„S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună.

Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție, ba erau suspendați, ba accidentați, ba cu Coronavirus. Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Și aici nu mă refer la domnul Zăvăleanu, pentru că el e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat.

Nu vreau să vorbesc, pentru că și eu știu, în mare, cine și de ce. Din DDB, da. Au fost și orgolii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat anii trecuți, disputa aia și de ce a fost îndepărtat Stoican. Nu era cazul. Dar ăsta a fost un motiv din cauza căruia era iarăși vestiarul rupt. A fost greu, pentru că au fost acele schimbări de antrenori.

Reclamă

De jucători nici nu mai vorbesc. Sincer, cu cei care am început campionatul, copiii ăia nici nu știu dacă mai joacă fotbal acum. Domnul Zăvăleanu a cam fost singurul lângă echipă. Așa-zișii dinamoviști, în loc să fie lângă echipă și să fim mai uniți, au avut orgolii, au fost înțepături”, a spus Steliano Filip, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Steliano Filip a depus memoriu și îi cere 23.000 de euro lui Dinamo
  • Anunțul făcut de fundașul care vrea să plece din „Ștefan cel Mare”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și