Închide meniul

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în Liga a 2-a: „Încercarea moarte n-are!”. Ce se întâmplă cu postul de antrenor

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 20:03

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf în Liga a 2-a: „Încercarea moarte n-are!. Ce se întâmplă cu postul de antrenor

Dinamo vrea să joace pe stadionul "Arcul de Triumf"

Stadionul "Arcul de Triumf" din București / Inquam Photos / Octav Ganea

  • Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în Liga a 2-a
  • Anunțul făcut de Cornel Țălnar

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în următorul sezon din Liga a 2-a. Formația „alb-roșie” a retrogradat pentru prima oară în istorie, iar situația din „Ștefan cel Mare” este dramatică. „Câinii” se află aproape de faliment, jucătorii continuă să plece, iar postul de antrenor rămâne sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă toate problemele de pe plan sportiv și financiar, Dinamo trebuie să-și caute și un nou stadion. Arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată în viitorul apropiat, iar „câinii” au nevoie de o „casă” temporară.

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” în Liga a 2-a

Cornel Țălnar, unul dintre oamenii preocupați de viitorul lui Dinamo, a anunțat că „alb-roșii” și-ar dori să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, din București, după ce varianta arenei din Cotroceni a picat. De asemenea, oficialii lui Dinamo iau în calcul și stadionul din Colentina.

Reclamă

Țălnar a oferit și ultimele detalii despre staff-ul administrativ, spunând că postul de antrenor ar putea fi ocupat în Liga a 2-a de Gică Mihali, actualul interimar al echipei.

„Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Reclamă

Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domnul Ciuclea (n.r – Ilie Ciuclea) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2″, a spus Cornel Țălnar, pentru playsport.ro.

Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo să-i plătească 23.000 de euro

Steliano Filip s-a săturat și anunță că a depus memoriu pentru a-și primii datoriile din partea clubului. Dinamo trebuie să-i achite fundașului 23.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii”, a spus Steliano Filip, pentru Prosport.

Filip a răbufnit după ce a aflat faptul că nu poate pleca din „Ștefan cel Mare” din cauza unei clauze uluitoare pe care administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a stabilit-o în contractul jucătorului.

Steliano Filip poate să plece liber de contract, însă cu o condiție. Următoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer. În caz contrar, Filip va fi obligat să plătească clubului din „Ștefan cel Mare” despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, anunță Prosport.

Steliano Filip, blocat în „Ștefan cel Mare”

Mai devreme în această lună, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Filip:

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Între timp, lucrurile s-au complicat, iar Steliano Filip este blocat la Dinamo. El a revenit la antrenamente sub comanda lui Gică Mihali, antrenorul interimar al „câinilor”.

Am înțeles de la domnul Zăvăleanu că Filip pleacă. Nu cred că putea rămâne, avea un salariu foarte mare pentru Liga 2, cum e și cazul altora”, a declarat Gică Mihali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gabriel Torje, Cosmin Matei și Mirko Ivanovski se numără printre jucătorii experimentați care au plecat de la Dinamo în această vară, după retrogradarea în Liga a 2-a.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă