Închide meniul

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022! Cu cine joacă celelalte românce

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2022, 12:14 / Actualizat: 24 iunie 2022, 15:05

Reclamă
Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022! Cu cine joacă celelalte românce

Simona Halep - Karolina Muchova, în primul tur la Wimbledon 2022

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019, după o finală cu Serena Williams / Profimedia

Simona Halep – Karolina Muchova este partida din primul tur de la Wimbledon. Simo va participa la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, ce va debuta luni, 27 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va participa la Wimbledon. Românca revine pe iarba de la All England Club după trei ani, la precedenta participare reuşind să câştige trofeul, după o finală cu Serena Williams. Alte şapte românce şi-au confirmat locul la turneul londonez.

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Muchova a câştigat un singur turneu în carieră, Openul din Coreea, în 2019. Din tenis, ea a câştigat un total de 3.5 milioane de dolari, dintre care 280.000 în 2022.

Reclamă

Cu cine poate juca Simona Halep, dacă trece de primul tur

Simona Halep este pe jumătatea superioară de tablou a turneului de la Wimbledon, alături de liderul mondial Iga Swiatek. Halep o poate întâlni pe Paula Badosa în optimi, iar în sferturi poate da peste finalista de anul trecut, Karolina Pliskova.

Totodată, Simona Halep se află pe aceeaşi parte de tablou cu Garbine Muguruza şi Coco Gauff, două dintre favoritele turneului.

Cu cine joacă celelalte românce în primul tur la Wimbledon 2022

Bianca Andreescu, adversara Simonei Halep din semifinala de la Bad Homburg, va avea o adversară facilă în primul tur. Va da peste Emina Bektas, locul 225 WTA.  Canadianca, ce are origini române, este tot pe parte superioară de tablou, pe care se află şi Simo.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, liderul mondial Iga Swiatek, o va întâlni în primul tur pe Jana Fett. Serena Williams revine şi ea în circuit şi a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor de la wimbledon. Americanca va da peste Harmony Tan, în primul tur.

Simona Halep, lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja

Simona Halep a fost lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja. Cotată printre favoritele la câştigarea trofeului de la All England Club, Simo pare o sperietoare pentru jucătoarele de pe partea ei de tablou. Cel puţin aşa susţine fostul dublu finalist de la Roland Garros (1998, 2001).

„Ei bine, nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu o jucătoare atât de bună precum Simona Halep, pentru că mă așteptam să se descurce bine la Roland Garros. Dar nu s-a întâmplat. Dar poate că perioada aceea de pregătire a trecut, iar acum este mai proaspătă.

Cu experiența pe care o are, poate că este suficient pentru a ajunge în fazele finale. Ea trebuie să se simtă bine. Trebuie să fie înfometată de victorii. Dacă a schimbat antrenorul și l-a ales pe Patrick Mouratoglou acum este pentru că simte că mai poate îmbunătăți lucrurile.

Acest lucru este întotdeauna plăcut atunci când ești jucător de tenis, îți place să simți că poți face lucruri diferite, mai ales când cariera ta continuă, pentru că altfel faci mereu același lucru. Așadar, Simona, știm cu toții că este o luptătoare, că este o mare competitoare și că va fi acolo ca să dea tot ce are mai bun.

Și sunt sigur că dacă o vezi pe Simona Halep pe partea ta de tablou, nu vrei să joci împotriva ei, pentru că știi că va trebui să lupți până la capăt, indiferent dacă e vorba de iarbă, zgură sau hard. Așa că eu cred că, Simona, trebuie să îi acorzi mereu credit fiincă poate să se descurce foarte bine în orice context”, a spus Corretja, citat de eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și