Închide meniul

Mesajul lui David Popovici pentru Robert Glință, înaintea finalei de la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 17:05 / Actualizat: 26 iunie 2022, 12:37

Mesajul lui David Popovici pentru Robert Glință, înaintea finalei de la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

David Popovici şi Robert Glinţă reprezintă România la natație

Colaj cu David Popovici şi Robert Glinţă / Facebook

David Popovici i-a transmis un mesaj de încurajare lui Robert Glință, care va participa în finala probei de 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Robert Glinţă s-a calificat în finală la proba de 50 de metri spate din cadrul CM de natație de la Budapesta. Per total, timpul lui Glinţă a fost al şaselea al semifinalelor, 24 sec 54/100.

David Popovici, mesaj pentru Robert Glință, înaintea finalei la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

„Succes, Robert! Sunt mândru de tine!”, a scris David Popovici pe Facebook, alături de o fotografie cu Glință.

Sursa: Facebook David Popovici

Cursa lui Robert Glință de la 50 de metri spate poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe www.as.ro, de la ora 19.02.

Robert Glință a terminat pe 8 în finala la 100 de metri spate

Luni, Robert Glință a concurat și în finala probei de 100 de metri spate, unde a terminat pe locul 8, cu 53.63.

Reclamă

Cursa în care sportivul român a fost prezent a fost cea mai rapidă din istorie în această probă. Italianul Thomas Ceccon a câștigat medalia de aur cu un nou record mondial, 51.60. El i-a învins pe Ryan Murphy (SUA) și Hunter Armostrong (SUA).

David Popovici, dublu-campion mondial la 17 ani

David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

Popovici, care în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala cu timpul 47.58. David Popovici a câştigat la Budapesta şi medalia de aur la 200 m liber, cu timpul 1:43.21, de asemenea record mondial la juniori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” Vezi toate știrile
Citește și