Închide meniul
UPDATE

Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 22:45

Reclamă
Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Justin Ress a fost descalificat după proba de 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

Justin Ress, la Campionatul Mondial de Natație / Profimedia

Update: Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatriotul său Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Știrea inițială

Justin Ress, descalificat după finala la 50 de metri spate la Campionatul Mondial de Natație

Ress a fost cel mai rapid în marea finală de la 50 de metri spate. Sportivul a ajuns primul la linia de final, timpul său fiind 24.12.

Reclamă

Justin Ress se pregătea să acorde interviul după finalul probei când a aflat ca este descalificat. Astfel, Hunter Armstrong, a urcat pe locul 1 şi a fost declarat câştigător.

Robert Glință, locul 4 în finala de 50 de metri spate

Robert Glință, care terminase pe locul al cincilea, a urcat pe poziția a patra după descalificarea lui Justin Ress. Românului a avut 24.57, același timp precum grecul Apostolos Christou.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Glință a încheiat fără medalii Campionatul Mondial de Natație. Luni, românul a terminat pe locul 8 în finala de la 100 de metri spate.

România a obținut însă două medalii, ambele prin David Popovici, care a luat aurul la 200 de metri liber și 100 de metri liber.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și