Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf. Lovitura după care nu își poate reveni

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2022, 9:46

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf. Lovitura după care nu își poate reveni

Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Colaj Antena Sport

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire dureroasă despre relația rece pe care o au Laurențiu Reghecampf și fiul celor doi, Laurențiu Jr. Bebeto nu vrea să își vadă tatăl, după ce a aflat de povestea de dragoste pe care Reghe o trăiește alături de Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf și fiul celor doi

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r).

La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.”, a spus Prodan, la Prima TV.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Corinei Caciuc

Prodan a continuat apoi să o atace pe Corina Caciuc, pe care o acuză că a profitat de situația financiară bună a lui Reghecampf. Cei doi au împreună un băiețel născut în acest an.

Reclamă

”Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos”, a mai spus Prodan.

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă

Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan. Câţi bani ar putea primi vedeta.

Reclamă 4 / 0/3

„Reghe” va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Anamaria Prodan poate răsufla ușurată, după ce a câștigat o primă bătălie în instanță. Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie, anunţa digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și