Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Până închid ochii, o să rezolv asta!”. Ce i-a transmis Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 20:29

Reclamă
Anamaria Prodan continuă „războiul” cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Până închid ochii, o să rezolv asta!”. Ce i-a transmis Corinei Caciuc

Anamaria Prodan continuă "războiul" cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Corina Caciuc / Colaj Fanatik / Instagram

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi care i-a dăruit un băieţel fostului antrenor de la Universitatea Craiova. Agentul de jucători este în proces de divorţ cu „Reghe” şi nu ratează nicio ocazie să o atace pe iubita soţului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a recunoscut, în luna februarie, că a cunoscut-o în 2020 pe cea care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. În ultima perioadă nu s-au mai ascuns şi au avut tot mai multe apariţii publice.

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vorbeşte în mod constant cu Reghecampf şi nu îşi explică cum de căsnicia ei este pe punctul de a se destrăma.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii, o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Reclamă
Reclamă 4

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Cum a cunoscut-o Reghecampf pe amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Reclamă

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și