Închide meniul
Foto

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, de pe litoralul românesc

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2022, 14:14

Reclamă
Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, de pe litoralul românesc

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se distrează în Olimp

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în Olimp / Instagram Valentina Pelinel

O noapte de cazare la hotelul deținut de Cristi Borcea, de pe litoralul românesc, pornește de la aproximativ 300 de lei și poate ajunge, în funcție de tipul camerei, până la 710 lei. Afacerea de la Marea Neagră este coordonată de Mihaela Borcea, prima soție a milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, în desfășurarea activității hotelului Pam-Beach Olimp este implicată și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, alături de care are 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, din stațiunea Olimp

Cristi Borcea a inaugurat în această vară hotelul de 3 stele din stațiunea Olimp, redenumit din „Muntenia” în „Pam-Beach Olimp”.

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază de o piscină unică în România.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale.

Reclamă

Având în vedere facilitățile de top puse la dispoziția turiștilor, și prețurile sunt pe măsură. Potrivit Fanatik, la ora actuală, în sezonul estival, o noapte de cazare la hotelul Pam-Beach Olimp costă între 325 și 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă.

Prețurile vor scădea spre finalul verii, astfel că în luna august o cameră va putea fi rezervată cu suma minimă de 280 de lei.

Hotelul lui Cristi Borcea este alcătuit din 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea s-a dus alături de Valentina Pelinel şi de copiii cuplului pentru a vedea piscina infinity care a fost gata chiar înainte de startul sezonului estival. Aceştia au părut încântaţi de ceea ce au găsit şi au dansat pe marginea piscinei.

Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Cristi Borcea. Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

Reclamă

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Cristi Borcea are o avere estimată a fi în jurul a 80 de milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și