Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea: „Vreţi să vă spun adevărul?!” Ce decizie a putut să ia omul de afaceri

Reclamă

Publicat: 4 mai 2022, 17:04

Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea: „Vreţi să vă spun adevărul?!” Ce decizie a putut să ia omul de afaceri

Valentina Pelinel

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a semnat un contract prenupţial cu Cristi Borcea.  Valentina Pelinel a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Cristi Borcea. Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

Valentina Pelinel a semnat un contract prenupţial cu Cristi Borcea

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Valentina Pelinel, despre Cristi Borcea: „Omul pe care îl iubesc!”

Valentina Pelinel nu a ezitat să îi facă o declaraţie de dragoste soţului ei.

Reclamă

Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg a fost momentul crucial”, a mai spus Valentina Pelinel.

Ce face Valentina Pelinel ca să-l facă pe Cristi Borcea să uite de alte femei. „Vă zic sincer!”

Cristi Borcea e celebru pentru numeroasele sale relații amoroase. Căsătorit acum cu Valentina Pelinel, soția acestuia face sacrificii uriașe ca afaceristul să fie mulțumit. Femeia se chinuie să-și pătreze formele care l-au cucerit pe Borcea.

Valentina Pelinel, fost fotomodel, se abține de la multe ispite culinare ca să rămână în formă, pentru soțul ei. În vremea ei de glorie, soția lui Cristi Borcea avea o siluetă perfectă. Avea mare grijă să nu depășească niciodată 52 de kilograme în greutate.

Reclamă 4 / 0/3

Ce face Valentina Pelinel ca să-l facă pe Cristi Borcea să uite de alte femei

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai „scap” și eu.

Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a spus Valentina Pelinel, potrivit ego.ro.

Valentina Pelinel a recunoscut că, după ce mai „cade în plasă” și mănâncă ceva ce ar putea să-i afecteze formele, se simte vinovată. Soția lui Borcea e în căutarea unui echilibru perfect.

„După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mai spus Valentina Pelinel.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și