Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă în cazul unui divorţ între Valentina Pelinel şi Cristi Borcea! Anunţul incredibil al soţiei milionarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2022, 18:35

Ce se întâmplă în cazul unui divorţ între Valentina Pelinel şi Cristi Borcea! Anunţul incredibil al soţiei milionarului

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Fostul patron al lui Dinamo și superba femeie, ex-model, trăiesc o căsnicie de vis, alături de cei 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă se bucură de o relație minunată, fără griji, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au luat în calcul și posibilul scenariu în care ar ajunge la divorț. Omul de afaceri a mai trecut printr-o astfel de experiență de două ori, cu Mihaela și Alina Vidican.

Ce se întâmplă în cazul unui divorţ între Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cu gândul la fostele relații eșuate, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au luat o decizie radicală în cazul în care se va ajunge la un deznodământ nefericit. Cei doi au decis să își separe bunurile înainte să se căsătorească.

Valentina Pelinel a fost întrebată despre subiectul respectiv, iar fostul model a spus că are mare încredere în Cristi Borcea pe toate planurile, inclusiv pe cel financiar.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.”, a spus Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Reclamă

Motto-ul după care Valentina Pelinel se ghidează în viață: „Nimic nu e întâmplător!”

În plus, Pelinel a explicat că îi place să aibă control total asupra vieții sale, lucru demonstrat și prin decizia luată în căsnicia cu Cristi Borcea.

Soția fostului acționar de la Dinamo se caracterizează drept o persoană tipicară și organizată, care consideră că „în viață nimic nu este întâmplător”.

„Sunt o persoană tipicară și foarte bine organizată. Dar nu m-aș numi control freak la niciun capitol. Există situații și lucruri unde orice control este inutil, iar viața îți demonstrează mereu sau când te aștepți mai puțin că nimic nu este întâmplător.

Reclamă 4 / 0/3

Așa că, da, îmi place controlul, dar în același timp cred că există un plan mai mare, un bigger picture de care e bine să ținem cont.”, a mai declarat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a atras toate privirile în absența lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut furori la deschiderea noii locații de make-up a Elenei Ciftci. Alături de soția lui Cristi Borcea au participat și Bella Santiago, Irina Gologan, Lena Enache și Ilinca Obădescu.

Pelinel a purtat o salopetă din in. Vedeta a ales culoarea roz. Ținuta i-a pus în evidență silueta impecabilă.

„Îmi place culoarea roz, este veselă și îți dă o stare de spirit bună. Nu ai cum să porți roz și să fii trist! Dresscode-ul ales de Elena Ciftci care este prietena mea și cea care m-a machiat la toate evenimentele importante din viața mea, a fost ales foarte bine. Salopeta aceasta mi-am cumpărat-o dintr-o vacanță din străinătate. Este din in, e foarte ușoară și buna pentru zilele toridele vară”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Recomandări
  • Ce se întâmplă în cazul unui divorţ între Valentina Pelinel şi Cristi Borcea
  • Anunţul incredibil al soţiei milionarului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și