Închide meniul

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga: „Dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit”

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2022, 16:21

Reclamă
Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga: „Dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga

Marius Şumudică, la revenirea în România / Antena Sport

Marius Şumudică nu a primit medalie de campion de la CFR Cluj şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga. Se mulţumeşte cu un kilogram de cârnaţi de la patronul care l-a dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a fost dat afară de la CFR Cluj, chiar dacă avut parte de un debut de sezon cu şapte victorii în primele şapte etape. În locul lui, Dan Petrescu le-a adus al cincilea titlu consecutiv feroviarilor.

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR

„Eu cred că se bat cele trei echipe, FCSB, Craiova şi CFR şi anul ăsta. Văd că Sepsi investeşte. Nu, nu mi-au trimis nicio medalie cei de la CFR Cluj. Mie îmi plac cârnaţii virsli şi dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit. Să-i transmiteţi domnului Varga. Mie îmi plac cârnaţii cu muştar”, a spus Şumudică, la revenirea în România.

Marius Șumudică a făcut show total în Arabia Saudită. Antrenorul român l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab, după ultimul meci al sezonului, încheiat la egalitate cu Al-Ahli.

Marius Şumudică, show la Al Shabab

În ultima etapă a sezonului, Al-Shabab a încheiat la egalitate partida cu Al-Ahli, scor 0-0. În urma rezultatului, adversara formației lui Șumudică a retrogradat în liga a doua.

Reclamă

Șumudică va fi înlocuit la cârma lui Al-Shabab de Quique Setien, fostul antrenor al Barcelonei. Fostul atacant al Rapidului a profitat din plin de ultimele sale momente la cârma formației din Arabia Saudită și a devenit viral, din nou!

Şumudică a pregătit 3 echipe în ultimul sezon

La finalul meciului, „Șumi” s-a dus „glonț” la președintele clubului, Khaled al Baltan, și l-a pupat pe frunte.

Gestul fabulos al lui Marius Șumudică l-a surprins complet pe conducătorul lui Al-Shabab, care a început să râdă.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul 2021/2022, Șumudică a pregătit 3 echipe: CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Shabab. Aceasta a fost cea de-a doua aventură a românului pe banca lui Al-Shabab, după cea din perioada 2018-2019.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și