Închide meniul

Marius Șumudică, show total în Arabia Saudită! Românul l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab. Scene fabuloase

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 12:40

Marius Șumudică, show total în Arabia Saudită! Românul l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab. Scene fabuloase

Marius Șumudică pleacă de la Al-Shabab

Marius Șumudică, la finalul meciului disputat de Al-Shabab / Twitter

Marius Șumudică a făcut show total în Arabia Saudită. Antrenorul român l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab, după ultimul meci al sezonului, încheiat la egalitate cu Al-Ahli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Al-Shabab a încheiat campionatul din Arabia Saudită pe locul 4.

Marius Șumudică a făcut show total în Arabia Saudită, după ultimul meci al sezonului

În ultima etapă a sezonului, Al-Shabab a încheiat la egalitate partida cu Al-Ahli, scor 0-0. În urma rezultatului, adversara formației lui Șumudică a retrogradat în liga a doua.

Șumudică va fi înlocuit la cârma lui Al-Shabab de Quique Setien, fostul antrenor al Barcelonei. Fostul atacant al Rapidului a profitat din plin de ultimele sale momente la cârma formației din Arabia Saudită și a devenit viral, din nou!

La finalul meciului, „Șumi” s-a dus „glonț” la președintele clubului, Khaled al Baltan, și l-a pupat pe frunte.

Reclamă

Gestul fabulos al lui Marius Șumudică l-a surprins complet pe conducătorul lui Al-Shabab, care a început să râdă.

În sezonul 2021/2022, Șumudică a pregătit 3 echipe: CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Shabab. Aceasta a fost cea de-a doua aventură a românului pe banca lui Al-Shabab, după cea din perioada 2018-2019.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică nu va sta mult fără angajament. Tehnicianul român ar urma să continue în Arabia Saudită, la Al Raed, echipă care a încheiat pe locul 7 în prima ligă.

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2021-2022, dar nu vrea medalia de campion al României.

„Te rog frumos să mă înțelegi și este decizia mea. Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez.

Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut. Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro, la jumătatea lui mai.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și