Închide meniul

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga: „Dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2022, 16:21

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga: „Dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga

Marius Şumudică, la revenirea în România / Antena Sport

Marius Şumudică nu a primit medalie de campion de la CFR Cluj şi are un mesaj clar pentru Neluţu Varga. Se mulţumeşte cu un kilogram de cârnaţi de la patronul care l-a dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a fost dat afară de la CFR Cluj, chiar dacă avut parte de un debut de sezon cu şapte victorii în primele şapte etape. În locul lui, Dan Petrescu le-a adus al cincilea titlu consecutiv feroviarilor.

Marius Şumudică nu a primit medalie de la CFR

„Eu cred că se bat cele trei echipe, FCSB, Craiova şi CFR şi anul ăsta. Văd că Sepsi investeşte. Nu, nu mi-au trimis nicio medalie cei de la CFR Cluj. Mie îmi plac cârnaţii virsli şi dacă îmi trimit un kilogram de virsli eu sunt mulţumit. Să-i transmiteţi domnului Varga. Mie îmi plac cârnaţii cu muştar”, a spus Şumudică, la revenirea în România.

Marius Șumudică a făcut show total în Arabia Saudită. Antrenorul român l-a pupat pe frunte pe președintele lui Al-Shabab, după ultimul meci al sezonului, încheiat la egalitate cu Al-Ahli.

Marius Şumudică, show la Al Shabab

În ultima etapă a sezonului, Al-Shabab a încheiat la egalitate partida cu Al-Ahli, scor 0-0. În urma rezultatului, adversara formației lui Șumudică a retrogradat în liga a doua.

Reclamă

Șumudică va fi înlocuit la cârma lui Al-Shabab de Quique Setien, fostul antrenor al Barcelonei. Fostul atacant al Rapidului a profitat din plin de ultimele sale momente la cârma formației din Arabia Saudită și a devenit viral, din nou!

Şumudică a pregătit 3 echipe în ultimul sezon

La finalul meciului, „Șumi” s-a dus „glonț” la președintele clubului, Khaled al Baltan, și l-a pupat pe frunte.

Gestul fabulos al lui Marius Șumudică l-a surprins complet pe conducătorul lui Al-Shabab, care a început să râdă.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul 2021/2022, Șumudică a pregătit 3 echipe: CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Shabab. Aceasta a fost cea de-a doua aventură a românului pe banca lui Al-Shabab, după cea din perioada 2018-2019.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și