Închide meniul

Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor. Primele imagini cu jucătorul român la noua echipă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 21:32

Reclamă
Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor. Primele imagini cu jucătorul român la noua echipă

Valentin Gheorghe a semnat cu Umraniyespor

Valentin Gheorghe, la prezentarea la Valentin Gheorghe a semnat cu Umraniyespor / Instagram

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la Umraniyespor. Jucătorul a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, e anunțul făcut de Umraniyespor, pe Instagram.

Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ümraniyespor (@umraniyespor)

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Gheorghe, salariu de două ori mai mare în Turcia decât la FCSB

Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali, anunță digisport.ro.

Valentin Gheorghe este cel de-al 10-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu și Claudiu Keșeru. În același timp, clubul lui Gigi Becali a adus numai doi jucători: fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și