Închide meniul

Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor. Primele imagini cu jucătorul român la noua echipă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 21:32

Reclamă
Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor. Primele imagini cu jucătorul român la noua echipă

Valentin Gheorghe a semnat cu Umraniyespor

Valentin Gheorghe, la prezentarea la Valentin Gheorghe a semnat cu Umraniyespor / Instagram

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la Umraniyespor. Jucătorul a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, e anunțul făcut de Umraniyespor, pe Instagram.

Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ümraniyespor (@umraniyespor)

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Gheorghe, salariu de două ori mai mare în Turcia decât la FCSB

Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali, anunță digisport.ro.

Valentin Gheorghe este cel de-al 10-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu și Claudiu Keșeru. În același timp, clubul lui Gigi Becali a adus numai doi jucători: fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și