Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României: „Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2022, 18:45

Reclamă
Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României: „Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României. Cosmin Moţi a vorbit despre rezultatele echipei naţionale. România a pierdut 3 din cele 4 partide jucate în iunie, în Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic de la Ludogoret e de părere că trebuie să conştientizăm nivelul la care a ajuns fotbalul românesc. Mai mult, Moţi face apel la reţinere şi când vine vorba de a-i lăuda pe jucătorii care reuşesc să înscrie câteva goluri în Liga 1.

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Nu sunt nici dezamăgit, nici surprins. Sunt supărat ca orice român pentru rezultatele din ultima perioadă. Cred că o să fim în continuare supăraţi până când realizăm că aici suntem. Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus. N-ar trebui să îi ridicăm pe un piedestal după 3-4 goluri în Liga 1. Cred că le creează aşa un aer de superioritate care nu-i ajută pe viitor„, a spus Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League și să joace cu Luxemburg sau Insulele Feroe

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Reclamă

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alăuri aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia d e Nord.

Programul naționalei României din luna septembrie

Etapa a 5-a

  • Bosnia și Herțegovina – Muntenegru
  • Finlanda – România

Etapa a 6-a

  • Muntenegru – Finlanda
  • România – Bosnia și Herțegovina

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi Finlanda, cu 4 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și