Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României: „Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2022, 18:45

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României: „Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României. Cosmin Moţi a vorbit despre rezultatele echipei naţionale. România a pierdut 3 din cele 4 partide jucate în iunie, în Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic de la Ludogoret e de părere că trebuie să conştientizăm nivelul la care a ajuns fotbalul românesc. Mai mult, Moţi face apel la reţinere şi când vine vorba de a-i lăuda pe jucătorii care reuşesc să înscrie câteva goluri în Liga 1.

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Nu sunt nici dezamăgit, nici surprins. Sunt supărat ca orice român pentru rezultatele din ultima perioadă. Cred că o să fim în continuare supăraţi până când realizăm că aici suntem. Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus. N-ar trebui să îi ridicăm pe un piedestal după 3-4 goluri în Liga 1. Cred că le creează aşa un aer de superioritate care nu-i ajută pe viitor„, a spus Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League și să joace cu Luxemburg sau Insulele Feroe

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Reclamă

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alăuri aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia d e Nord.

Programul naționalei României din luna septembrie

Etapa a 5-a

  • Bosnia și Herțegovina – Muntenegru
  • Finlanda – România

Etapa a 6-a

  • Muntenegru – Finlanda
  • România – Bosnia și Herțegovina

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi Finlanda, cu 4 puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și