Închide meniul

România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 13:23

Reclamă
România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

România - Bosnia, pe Stadionul Rapid

Fanii României, pe stadionul Rapid / Hepta

România – Bosnia se va disputa pe Stadionul Rapid. Partida tricolorilor cu Bosnia-Herţegovina, ultima din cadrul grupelor Nations League, se va disputa, pe 26 septembrie (ora 21:45) pe Stadionul Rapid-Giuleşti, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Federaţia Română de Fotbal a anunţat la UEFA arena pe care se va disputa ultimul meci al ‘tricolorilor’ din grupele Nations League 2022/23. Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală, acolo unde şi în luna iunie s-au jucat partidele cu Finlanda şi Muntenegru”, se precizează pe site-ul citat.

România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

Cele două echipe naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un meci câştigat de România cu 3-0 în preliminariile Campionatului European din 2012.

Până la meciul cu Bosnia-Herţegovina, „tricolorii’ se vor deplasa la Helsinki, pe Stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, programată la 23 septembrie (ora 21:45), în direct pe Antena 1.

Echipa naţională de fotbal a României a mai disputat pe noul Stadion Rapid-Giuleşti două partide în cadrul Grupei a 3-a a Ligii B din Nations League, obţinând o victorie, scor 1-0, cu Finlanda (11 iunie 2022) şi o înfrângere, scor 3-0, în faţa Muntenegrului (14 iunie 2022).

Reclamă

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

„Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alăuri aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și