Închide meniul

România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 13:23

România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

România - Bosnia, pe Stadionul Rapid

Fanii României, pe stadionul Rapid / Hepta

România – Bosnia se va disputa pe Stadionul Rapid. Partida tricolorilor cu Bosnia-Herţegovina, ultima din cadrul grupelor Nations League, se va disputa, pe 26 septembrie (ora 21:45) pe Stadionul Rapid-Giuleşti, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Federaţia Română de Fotbal a anunţat la UEFA arena pe care se va disputa ultimul meci al ‘tricolorilor’ din grupele Nations League 2022/23. Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală, acolo unde şi în luna iunie s-au jucat partidele cu Finlanda şi Muntenegru”, se precizează pe site-ul citat.

România – Bosnia, pe Stadionul Rapid! Anunţul făcut de FRF

Cele două echipe naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un meci câştigat de România cu 3-0 în preliminariile Campionatului European din 2012.

Până la meciul cu Bosnia-Herţegovina, „tricolorii’ se vor deplasa la Helsinki, pe Stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, programată la 23 septembrie (ora 21:45), în direct pe Antena 1.

Echipa naţională de fotbal a României a mai disputat pe noul Stadion Rapid-Giuleşti două partide în cadrul Grupei a 3-a a Ligii B din Nations League, obţinând o victorie, scor 1-0, cu Finlanda (11 iunie 2022) şi o înfrângere, scor 3-0, în faţa Muntenegrului (14 iunie 2022).

Reclamă

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

„Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alăuri aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și