Închide meniul

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino! Noul antrenor va fi anunţat azi

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 14:23

Reclamă
PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino! Noul antrenor va fi anunţat azi

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino. alături de Kylian Mbappe / Profimedia Images

PSG a confirmat, marţi, despărţirea de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, pecetluită de mai multe săptămâni, chiar înaintea conferinţei de presă prevăzută în cursul aceleiaşi zile pentru prezentarea oficială a noului tehnician al echipei pariziene, Christophe Galtier, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Paris Saint-Germain confirmă că a pus capăt colaborării cu Mauricio Pochettino”, se arată într-un comunicat laconic transmis de campioana Franţei, la capătul unei lungi negocieri cu tehnicianul argentinian pentru a pune punct anticipat contractului său, care urma să se încheie în 2023.

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino

PSG îl va numi marţi pe Christophe Galtier cu un obiectiv evident, absolut, prioritar, Liga Campionilor.

Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani care, conform surselor, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la arena Parc des Princes.

A fost nevoie de o lună şi jumătate, după anunţul prelungirii surprinzătoare a contractului superstarului Kylian Mbappe, pentru ca nava-amiral a Qatar Sport Investment (QSI) să facă o remaniere aproape completă a organigramei sale.

Reclamă

Paris Saint-Germain şi argentinianul Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, după cum anunţa ziarul sportiv L’Equipe, conform căruia campioana en titre a Franţei îi va plăti compensaţii în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru ruperea contractului.

Neymar poate pleca de la PSG

Neymar (30 ani) e OUT de la PSG. Ruptura dintre superstarul brazilian şi campioana Franţei este totală. Faptul că fotbalistul cotat la 75 de milioane îşi caută o altă echipă este deja cunoscut, însă Mundo Deportivo vine cu o bombă în perioada de mercato: gruparea de pe Parc des Princes i-a transmis jucătorului că nu îl mai doreşte!

13 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Neymar în ultima ediţie de campionat. Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi cauză soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului. Plecarea internaţionalului brazilian este, fără doar şi poate, una dintre ele.

Reclamă 4 / 0/3

Mundo Deportivo, care citează presa din Franţa, anunţă că Neymar nu mai are loc la PSG. Campioana Franţei pregăteşte o „revoluţie” totală pentru cucerirea UEFA Champions League, iar brazilianul nu este considerat piesă de bază din puzzle-ul succesului.

Astfel, Neymar a fost anunţat că nu mai este dorit de PSG. „Nu îl place să se antreneze, joacă de ani buni cu trei sau patru kilograme în plus”, spun surse apropiate clubului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Forbes a publicat top 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și