Închide meniul

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino! Noul antrenor va fi anunţat azi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 14:23

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino! Noul antrenor va fi anunţat azi

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino. alături de Kylian Mbappe / Profimedia Images

PSG a confirmat, marţi, despărţirea de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, pecetluită de mai multe săptămâni, chiar înaintea conferinţei de presă prevăzută în cursul aceleiaşi zile pentru prezentarea oficială a noului tehnician al echipei pariziene, Christophe Galtier, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Paris Saint-Germain confirmă că a pus capăt colaborării cu Mauricio Pochettino”, se arată într-un comunicat laconic transmis de campioana Franţei, la capătul unei lungi negocieri cu tehnicianul argentinian pentru a pune punct anticipat contractului său, care urma să se încheie în 2023.

PSG a confirmat despărţirea de Mauricio Pochettino

PSG îl va numi marţi pe Christophe Galtier cu un obiectiv evident, absolut, prioritar, Liga Campionilor.

Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani care, conform surselor, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la arena Parc des Princes.

A fost nevoie de o lună şi jumătate, după anunţul prelungirii surprinzătoare a contractului superstarului Kylian Mbappe, pentru ca nava-amiral a Qatar Sport Investment (QSI) să facă o remaniere aproape completă a organigramei sale.

Reclamă

Paris Saint-Germain şi argentinianul Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, după cum anunţa ziarul sportiv L’Equipe, conform căruia campioana en titre a Franţei îi va plăti compensaţii în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru ruperea contractului.

Neymar poate pleca de la PSG

Neymar (30 ani) e OUT de la PSG. Ruptura dintre superstarul brazilian şi campioana Franţei este totală. Faptul că fotbalistul cotat la 75 de milioane îşi caută o altă echipă este deja cunoscut, însă Mundo Deportivo vine cu o bombă în perioada de mercato: gruparea de pe Parc des Princes i-a transmis jucătorului că nu îl mai doreşte!

13 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Neymar în ultima ediţie de campionat. Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi cauză soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului. Plecarea internaţionalului brazilian este, fără doar şi poate, una dintre ele.

Reclamă 4 / 0/3

Mundo Deportivo, care citează presa din Franţa, anunţă că Neymar nu mai are loc la PSG. Campioana Franţei pregăteşte o „revoluţie” totală pentru cucerirea UEFA Champions League, iar brazilianul nu este considerat piesă de bază din puzzle-ul succesului.

Astfel, Neymar a fost anunţat că nu mai este dorit de PSG. „Nu îl place să se antreneze, joacă de ani buni cu trei sau patru kilograme în plus”, spun surse apropiate clubului.

Recomandări
  • Mauricio Pochettino va primi 10 milioane de euro de la PSG
  • Christophe Galtier va fi noul antrenor al campioanei din Hexagon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și