Închide meniul

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski: „Vrem toţi banii pe loc, nu ştim dacă veţi mai exista peste doi ani”

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2022, 15:27

Reclamă
Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski: „Vrem toţi banii pe loc, nu ştim dacă veţi mai exista peste doi ani

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski

Thomas Muller şi Leroy Sane / Profimedia Images

Bayern Munchen a avut o replică istorică pentru Barcelona, în legătură cu transferul lui Robert Lewandowski. Conform jurnalistului de la The Athletic, Raphael Honigstein, bavarezii i-au ironizat pe catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi-ar fi dorit ca banii pe care îi vor cheltui pentru aducerea pe Camp Nou a lui Lewandowski să fie trimişi în conturile bavarezilor, în mai multe tranşe, în următorii doi ani. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski

„Bayern i-a spus Barcelonei că nu vrea să primească banii în rate pentru că nimeni nu poate garanta că Barcelona va mai exista în următorii ani. Aceştia vor toţi banii în această vară”, a spus Raphael Honigstein, citat de sportbible.com.

Pe de altă parte, starul lui Bayern Munchen își dorește să ajungă cu orice preț pe Camp Nou, iar ultima veste oferită de agentul său, Pini Zavahi, îi dă „aripi” polonezului, precum și oficialilor catalani.

Robert Lewandowski are drum liber spre Barcelona!

Inițial, șefii lui Bayern au cerut 60 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor, care mai are un an de contract în Bavaria. Cei de la Barcelona au încercat să-i convingă pe nemți să accepte o sumă mai mică, dar s-au lovit de fiecare dată de refuz.

Reclamă

Lucrurile s-au schimbat între timp. Potrivit Mundo Deportivo, Zavahi l-a informat pe Laporta că Bayern este dispusă acum să accepte 40 de milioane de euro în schimbul lui „Lewa”, sumă pe care catalanii sunt pregătiți să o ofere.

La ora actuală, Robert Lewandowski se află în vacanță, în Ibiza, alături de familia sa. Tot acolo, starul polonez s-a întâlnit recent cu Xavi pentru a discuta transferul răsunător care este din ce în ce mai aproape de a deveni realitate.

Franck Kessie a fost prezentat oficial la Barcelona

Franck Kessie (25 de ani) a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul ivorian, ultima oară la AC Milan, este primul transfer realizat de catalani în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a început recitalul transferurilor din această vară. Franck Kessie a semnat cu formația catalană un contract valabil până în 2026. Vicecampioana Spaniei i-a stabilit o clauză de reziliere astronomică, în valoare de 500 de milioane de euro.

„Barcelona și Franck Yannick Kessie au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Barca după expirarea contractului său la AC Milan”, a anunțat Barcelona, pe site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și