Închide meniul

Robert Lewandowski, cale liberă spre Barcelona! Vestea uriașă primită de Joan Laporta de la agentul starului lui Bayern Munchen

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 15:35

Robert Lewandowski, cale liberă spre Barcelona! Vestea uriașă primită de Joan Laporta de la agentul starului lui Bayern Munchen

Robert Lewandowski, aproape să semneze cu Barcelona

Robert Lewandowski, după un gol marcat pentru Bayern Munchen / Profimedia

Robert Lewandowski are cale liberă spre Barcelona. Starul lui Bayern Munchen își dorește să ajungă cu orice preț pe Camp Nou, iar ultima veste oferită de agentul său, Pini Zavahi, îi dă „aripi” polonezului, precum și oficialilor catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Lewandowski l-ar fi anunțat pe Joan Laporta, președintele Barcelonei, că Bayern Munchen și-a redus pretențiile financiare.

Robert Lewandowski are drum liber spre Barcelona!

Inițial, șefii lui Bayern au cerut 60 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor, care mai are un an de contract în Bavaria. Cei de la Barcelona au încercat să-i convingă pe nemți să accepte o sumă mai mică, dar s-au lovit de fiecare dată de refuz.

Lucrurile s-au schimbat între timp. Potrivit Mundo Deportivo, Zavahi l-a informat pe Laporta că Bayern este dispusă acum să accepte 40 de milioane de euro în schimbul lui „Lewa”, sumă pe care catalanii sunt pregătiți să o ofere.

Lewandowski s-a înțeles deja cu Barcelona și așteaptă ca cele două cluburi să ajungă la un consens în privința sumei de transfer. Dacă totul va decurge conform planului, atacantul de 33 de ani se va alătura în următoarele zilei formației lui Xavi.

Reclamă

La ora actuală, Robert Lewandowski se află în vacanță, în Ibiza, alături de familia sa. Tot acolo, starul polonez s-a întâlnit recent cu Xavi pentru a discuta transferul răsunător care este din ce în ce mai aproape de a deveni realitate.

„Lewa” își dorește să semneze cu Barca cât mai repede, până pe 12 iulie, pentru a nu fi nevoit să meargă la reunirea lotului lui Bayern. Fix în aceeași zi, jucătorii internaționali vor reveni la antrenamentele Barcelonei, iar atacantul polonez speră să se numere printre ei.

Robert Lewandowski vrea să se lupte cu Karim Benzema în La Liga

„Lewa” are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător pe Camp Nou. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Robert Lewandowski și Karim Benzema au marcat pe bandă rulantă în stagiunea precedentă. Atacantul lui Bayern a înscris de 50 de ori în toate competițiile, în timp ce vârful Realului a punctat de 44 de ori. Fiecare a contribuit la cucerirea titlului în campionatul intern, iar Benzema se poate lăuda și cu trofeul UEFA Champions League.

Fostul impresar al lui “Lewa” este convins că Barcelona și reprezentanții super-atacantului nu vor renunța la negocierile cu Bayern Munchen. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor.

“Barca și Lewandowski vor lupta pentru acest transfer. Eu cred că până la urmă va semna cu Barcelona, văd posibilă această mutare.”, a mai spus Kucharsk.

Recomandări
  • Robert Lewandowski, drum liber spre Barcelona
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și