Închide meniul

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski: „Vrem toţi banii pe loc, nu ştim dacă veţi mai exista peste doi ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2022, 15:27

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski: „Vrem toţi banii pe loc, nu ştim dacă veţi mai exista peste doi ani

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski

Thomas Muller şi Leroy Sane / Profimedia Images

Bayern Munchen a avut o replică istorică pentru Barcelona, în legătură cu transferul lui Robert Lewandowski. Conform jurnalistului de la The Athletic, Raphael Honigstein, bavarezii i-au ironizat pe catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi-ar fi dorit ca banii pe care îi vor cheltui pentru aducerea pe Camp Nou a lui Lewandowski să fie trimişi în conturile bavarezilor, în mai multe tranşe, în următorii doi ani. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski

„Bayern i-a spus Barcelonei că nu vrea să primească banii în rate pentru că nimeni nu poate garanta că Barcelona va mai exista în următorii ani. Aceştia vor toţi banii în această vară”, a spus Raphael Honigstein, citat de sportbible.com.

Pe de altă parte, starul lui Bayern Munchen își dorește să ajungă cu orice preț pe Camp Nou, iar ultima veste oferită de agentul său, Pini Zavahi, îi dă „aripi” polonezului, precum și oficialilor catalani.

Robert Lewandowski are drum liber spre Barcelona!

Inițial, șefii lui Bayern au cerut 60 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor, care mai are un an de contract în Bavaria. Cei de la Barcelona au încercat să-i convingă pe nemți să accepte o sumă mai mică, dar s-au lovit de fiecare dată de refuz.

Reclamă

Lucrurile s-au schimbat între timp. Potrivit Mundo Deportivo, Zavahi l-a informat pe Laporta că Bayern este dispusă acum să accepte 40 de milioane de euro în schimbul lui „Lewa”, sumă pe care catalanii sunt pregătiți să o ofere.

La ora actuală, Robert Lewandowski se află în vacanță, în Ibiza, alături de familia sa. Tot acolo, starul polonez s-a întâlnit recent cu Xavi pentru a discuta transferul răsunător care este din ce în ce mai aproape de a deveni realitate.

Franck Kessie a fost prezentat oficial la Barcelona

Franck Kessie (25 de ani) a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul ivorian, ultima oară la AC Milan, este primul transfer realizat de catalani în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a început recitalul transferurilor din această vară. Franck Kessie a semnat cu formația catalană un contract valabil până în 2026. Vicecampioana Spaniei i-a stabilit o clauză de reziliere astronomică, în valoare de 500 de milioane de euro.

„Barcelona și Franck Yannick Kessie au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Barca după expirarea contractului său la AC Milan”, a anunțat Barcelona, pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și