Închide meniul

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! ”Constanța produce 1 miliard de euro pe an”

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2022, 10:18

Reclamă
Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! ”Constanța produce 1 miliard de euro pe an”

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

Gică Hagi, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Hagi a anunțat cănd va fi gata noul stadion al Farului! Arena din Constanța va fi reconstruită, iar procesul ar putea să dureze cel puțin doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne dorim să creăm un proiect puternic, de aceea ne-am unit. Să facem din două echipe una singură și să fim un brand puternic. Așa cum era înainte Farul. Așteptăm să se găsească soluții pentru a face din Farul o echipă care să poată câștiga, o echipă mare. Ne dorim să câștigăm, să facem un club puternic. Avem o responsabilitate importantă.

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului!

(n.r. ce așteptări are) Mă aștept la creșterea bugetului. Constanța nu poate să aibă 1.000 de abonamente pe an, ci 15.000. Proiectul nostru este pe termen mediu și lung.

Cred că în doi ani-doi ani și jumătate Constanța o să aibă stadion. Toată lumea susține acest lucru, se dorește asta. Constanța produce 1 miliard de euro pe an și din acești bani să sperăm că se găsesc și pentru fotbal”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Promisiunile primite de Gică Hagi, în 2021

Cu aproape un an în urmă, când Viitorul a fuzionat cu Farul, autoritățile i-au făcut mai multe promisiuni ”Regelui”. Primăria Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro. Stadionul de fotbal urma să coste 49 de milioane de euro şi să aibă o capacitate de 18.000 de locuri.

Reclamă

Promisiunile spuneau că arena va avea funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA (organizarea meciurilor de Liga Campionilor). De asemenea, va avea un teren de antrenament, două arene de tenis, una cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, şi una cu 1.000 de locuri. Complexul va avea şi locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare.

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură.

Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte”, spunea în august 2021 şi preşedintele CJ Constanţa, Mihai Lupu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și