Închide meniul

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! ”Constanța produce 1 miliard de euro pe an”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2022, 10:18

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! ”Constanța produce 1 miliard de euro pe an”

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

Gică Hagi, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Hagi a anunțat cănd va fi gata noul stadion al Farului! Arena din Constanța va fi reconstruită, iar procesul ar putea să dureze cel puțin doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne dorim să creăm un proiect puternic, de aceea ne-am unit. Să facem din două echipe una singură și să fim un brand puternic. Așa cum era înainte Farul. Așteptăm să se găsească soluții pentru a face din Farul o echipă care să poată câștiga, o echipă mare. Ne dorim să câștigăm, să facem un club puternic. Avem o responsabilitate importantă.

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului!

(n.r. ce așteptări are) Mă aștept la creșterea bugetului. Constanța nu poate să aibă 1.000 de abonamente pe an, ci 15.000. Proiectul nostru este pe termen mediu și lung.

Cred că în doi ani-doi ani și jumătate Constanța o să aibă stadion. Toată lumea susține acest lucru, se dorește asta. Constanța produce 1 miliard de euro pe an și din acești bani să sperăm că se găsesc și pentru fotbal”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Promisiunile primite de Gică Hagi, în 2021

Cu aproape un an în urmă, când Viitorul a fuzionat cu Farul, autoritățile i-au făcut mai multe promisiuni ”Regelui”. Primăria Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro. Stadionul de fotbal urma să coste 49 de milioane de euro şi să aibă o capacitate de 18.000 de locuri.

Reclamă

Promisiunile spuneau că arena va avea funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA (organizarea meciurilor de Liga Campionilor). De asemenea, va avea un teren de antrenament, două arene de tenis, una cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, şi una cu 1.000 de locuri. Complexul va avea şi locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare.

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură.

Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte”, spunea în august 2021 şi preşedintele CJ Constanţa, Mihai Lupu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Noul stadion al Farului ar urma să aibă o capacitate de 18.000 de locuri
  • Gică Hagi așteaptă 15.000 de abonați

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și