Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie. Prin ce a trecut vedeta. „Toată nebunia a început atunci”

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 8:58

Reclamă
Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie. Prin ce a trecut vedeta. „Toată nebunia a început atunci”

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Se rejudecă procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut imediat după ce în spaţiul public a apărut informaţia divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Agentul a primit multe mesaje din parte altor femei care au trecut prin situaţii similare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a luat decizia de a face un tur prin România, prin care să ţină discursuri motivaţional, inspirate din experienţele prin care a trecut prin viaţă.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

„De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copiii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf pentru cum s-a comportat cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresara de fotbaliști a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui.

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut la Tribunal. Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf i-a spus să includă în pensia alimentară a copilului și cadourile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului, precum și mâncarea oferită. Anamaria s-a amuzat teribil de propunerea fostului partener și spune că până și judecătorii au început să râdă.

Reclamă 4 / 0/3

Prodan: „A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto”

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și