Închide meniul

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf: „Au râs și judecătorii!”. Dialog incredibil la Tribunal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2022, 19:21

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf: „Au râs și judecătorii!. Dialog incredibil la Tribunal

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar fi bătut

Scandal monstru între cei doi soţi

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf pentru cum s-a comportat cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresara de fotbaliști a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a umilit din nou public pe Laurențiu Reghecampf, dezvăluind ce a putut să spună fostul antrenor de la Universitatea Craiova în fața judecătorilor.

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui.

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut la Tribunal. Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf i-a spus să includă în pensia alimentară a copilului și cadourile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului, precum și mâncarea oferită. Anamaria s-a amuzat teribil de propunerea fostului partener și spune că până și judecătorii au început să râdă.

Reclamă

Mai mult, vedeta a declarat că relația dintre Reghecampf și fiul său s-a răcit complet. Plecat de curând în Azerbaidjan, pentru a antrena echipa Neftchi Baku, bărbatul de 46 de ani nu a mai venit să-l ia pe Bebeto pentru a pleca împreună în vacanță.

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Reclamă 4 / 0/3

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Tribunalul a decis că Lurenţiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de o treime din veniturile sale.

Laurenţiu Reghecampf, prins de Bebeto cu amantele: „Mama, ăsta iar a luat-o razna!”

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a fost prins, în timp ce o înşela, de fiul său.

„L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna„, a spus Anamaria Prodan, confom gsp.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că, din cauza Corinei Caciuc, Bebe nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta„, a mai spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Reclamă

În prezent, Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu Corina Caciuc, care recent i-a dăruit un băiețel, pe nume Liam.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf
  • Dezvăluirea impresarei: „Au râs și judecătorii!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și