Închide meniul

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj: „S-au întărit! Pot să încurce!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 16:29

Reclamă
Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj: „S-au întărit! Pot să încurce!

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj chiar cu câteva zile înainte de startul noului sezon. Fostul antrenor de la FCSB şi secund al naţionalei e de părere că Sepsi, echipă ce a câştigat şi Supercupa României, poate avea un cuvân greu de spus în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică e de părere că, deşi nu crede că va avea forţa să se bată la titlu, Sepsi poate să producă multe surprize.

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj

Acum, CFR Cluj şi FCSB parcă sunt cele mai puternice echipe din campionat. Dar Sepsi s-a întărit foarte bine. Au şi jucătorii de anul trecut plus noi. Îmi place ca şi echipă. Rondon, Matei, Ion Gheorghe, Bălaşa s-a integrat.

Ciobotariu care este un fundaş tânăr de perspectivă. Sunt jucători buni. Nu sunt o echipă care să poată să câştige campionatul, dar poate să încurce! Matei l-am urmărit şi mi s-a părut interesant la Dinamo. Craiova o văd la titlu pentru că nu au pierdut foarte mulţi jucători. Au un lot echilibrat”, a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm: „Nu cred că vor da greş cu el!”

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm, fundaş ce a fost transferat, deşi Gigi Becali nu îl ştie. Mihai Stoica este cel care a insistat pentru fundaşul estonian.

Reclamă

Nicolae Dică e de părere că cei de la FCSB l-au analizat cu atenţie pe Tamm, înainte să se decidă să îl transfere.

La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, fostul antrenor de la FCSB e de părere că Tamm va fi folosit de Toni Petrea chiar în prima etapă a noului sezon, în partida cu Universitatea Cluj.

”Cred că va juca, în prima etapă (Tamm), dacă ei consideră că este pregătit, la ce probleme au cu fundaşii centrali. Dacă va juca bine, nu va avea absolut nicio problemă. Din punctul ăsta de vedere, că l-a adus MM şi că nu l-a văzut patronul. Dar dacă nu va juca bine, e clar că va avea o problemă. Depinde cum greşesc cei doi”, a mai spus Nicolae Dică.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” Vezi toate știrile
Citește și