Închide meniul

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj: „S-au întărit! Pot să încurce!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 16:29

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj: „S-au întărit! Pot să încurce!

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj
  • Cine poate produce surpriza în noul sezon

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj chiar cu câteva zile înainte de startul noului sezon. Fostul antrenor de la FCSB şi secund al naţionalei e de părere că Sepsi, echipă ce a câştigat şi Supercupa României, poate avea un cuvân greu de spus în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică e de părere că, deşi nu crede că va avea forţa să se bată la titlu, Sepsi poate să producă multe surprize.

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj

Acum, CFR Cluj şi FCSB parcă sunt cele mai puternice echipe din campionat. Dar Sepsi s-a întărit foarte bine. Au şi jucătorii de anul trecut plus noi. Îmi place ca şi echipă. Rondon, Matei, Ion Gheorghe, Bălaşa s-a integrat.

Reclamă

Ciobotariu care este un fundaş tânăr de perspectivă. Sunt jucători buni. Nu sunt o echipă care să poată să câştige campionatul, dar poate să încurce! Matei l-am urmărit şi mi s-a părut interesant la Dinamo. Craiova o văd la titlu pentru că nu au pierdut foarte mulţi jucători. Au un lot echilibrat”, a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm: „Nu cred că vor da greş cu el!”

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm, fundaş ce a fost transferat, deşi Gigi Becali nu îl ştie. Mihai Stoica este cel care a insistat pentru fundaşul estonian.

Reclamă

Nicolae Dică e de părere că cei de la FCSB l-au analizat cu atenţie pe Tamm, înainte să se decidă să îl transfere.

La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, fostul antrenor de la FCSB e de părere că Tamm va fi folosit de Toni Petrea chiar în prima etapă a noului sezon, în partida cu Universitatea Cluj.

”Cred că va juca, în prima etapă (Tamm), dacă ei consideră că este pregătit, la ce probleme au cu fundaşii centrali. Dacă va juca bine, nu va avea absolut nicio problemă. Din punctul ăsta de vedere, că l-a adus MM şi că nu l-a văzut patronul. Dar dacă nu va juca bine, e clar că va avea o problemă. Depinde cum greşesc cei doi”, a mai spus Nicolae Dică.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”