Închide meniul

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul despărțirii lui Mirko Pigliacelli de Universitatea Craiova! Ce a spus despre transferul la Palermo

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 18:36

Reclamă
Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul despărțirii lui Mirko Pigliacelli de Universitatea Craiova! Ce a spus despre transferul la Palermo

Mirko Pigliacelli pleacă de la Universitatea Craiova la Palermo

Mirko Pigliacelli, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul că Mirko Pigliacelli se va despărți de Universitatea Craiova. Președintele oltenilor a confirmat că portarul italian va merge la Palermo, în țara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pigliacelli își va încheia aventura în Bănie vineri, după meciul cu Sepsi, din prima etapă a Superligii.

Ce a spus Sorin Cârțu despre transferul lui Mirko Pigliacelli de la Universitatea Craiova la Palermo

Sorin Cârțu a explicat că oficialii Universității Craiova și goalkeeper-ul de 29 de ani au ajuns la o înțelegere privind despărțirea, deși italianul mai avea contract până vara viitoare. În plus, președintele formației din Bănie a dezvăluit că Mirko Pigliacelli va pleca la Palermo, după ce în ultimele zile s-a discutat intens despre negocierile dintre cele două cluburi.

„Este o dorință a lui, merge la o echipă foarte bună, la Palermo, care își propune obiectivul de a promova (n.r. – în Serie A). E o echipă preluată de un grup foarte puternic (n.r. – City Football Group), din care face parte și Manchester City. Este o șansă pentru el, una e să fii în Italia, alta e în România.

El mai avea contract doar anul ăsta (n.r. – sezonul 2022/2023). Poate s-ar mai fi putut prelungi, e un portar foarte bun. Dar era o situație așa, o înțelegere între noi. Primim bani de la Palermo, normal.” , a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Potrivit publicației italiene palermo.gds.it, Universitatea Craiova va încasa de la Palermo o sumă curpinsă între 500.000 și 1.000.000 de euro pentru transferul lui Pigliacelli.

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Mirko Pigliacelli

Universitatea Craiova și-a anunțat fanii, în mediul online, că goalkeeper-ul italian va evolua pentru ultima oară în tricoul alb-albastru, la meciul cu Sepsi, de pe „Ion Oblemenco”.

„Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Științei pentru ultima dată pe #VulcanulDePeOblemenco. #GrazieMirko”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, din prima rundă a Superligii, se va disputa vineri seară, de la ora 21:30.

Palermo a promovat în Serie B în această vară și visează să revină pe prima scenă a fotbalului italian. Formația din Sicilia a fost preluată recent de City Football Group, entitate care mai are în portofoliu cluburi răsunătoare precum Manchester City sau New York City FC.

Mirko Pigliacelli a sosit la Universitatea Craiova în 2018, de la Pro Vercelli, inițial sub formă de împrumut. Ulterior, în iarna anului 2019, oltenii l-au transferat definitiv, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

De-a lungul carierei, Pigliacelli a mai evoluat în Italia pentru juniorii lui Lazio, Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli și Trapani.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și