Închide meniul

Rapid are concurenţă pentru transferul lui Denis Alibec. Atacantul ar putea reveni sub comanda lui Gică Hagi, la Farul

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 19:09

Reclamă
Rapid are concurenţă pentru transferul lui Denis Alibec. Atacantul ar putea reveni sub comanda lui Gică Hagi, la Farul

Denis Alibec a vrut să se retragă de la naţionala României

Denis Alibec / Profimedia

Rapid are concurenţă pentru a obţine semnătura lui Denis Alibec. Gică Hagi ţinteşte să-l aducă pe atacantul de naţională sub comanda sa, la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec ar putea reveni în Liga 1. Acesta a evoluat în ultima jumătatea de an pentru Atromitos, în prima ligă din Grecia, fiind împrumutat de la Kayserispor.

Rapid are concurenţă pentru transferul lui Denis Alibec

Farul a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Denis Alibec, conform gsp.ro. Gică Hagi l-ar putea antrena din nou pe atacantul naţionalei, după ce în sezonul 2012-2013 l-a pregătit la Viitorul. Denis Alibec nu ar refuza să fie din nou sub comanda „Regelui”, şi astfel ar putea reveni în Liga 1.

Denis Alibec este dorit şi de Adrian Mutu, la Rapid. „Giuleştenii” au parte de un start „de foc” în noul sezon de Liga 1. Se vor duela cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova în primele trei etape.

În ultima jumătate de an petrecută la Atromitos, Denis Alibec a avut evoluţii slabe, marcând doar două goluri, în 12 partide, şi acordând un singur assist. Atacantul se află sub contract cu Kayserispor până în 2023.

Reclamă

Pe lângă Viitorul, Denis Alibec a mai evoluat în Liga 1 pentru Astra, FCSB şi CFR Cluj.

Denis Alibec, dorit de Adrian Mutu la Rapid

Denis Alibec se teme să dea un răspuns concret, mai ales că a jucat pentru FCSB. Alibec aşteaptă răspunsul de la FIFA pentru a scăpa de calvarul de la Kayserispor.

„Am vorbit și cu cei de la Rapid, dar mă gândesc că am jucat la Steaua. Și nu știu dacă aș putea suporta ideea ca lumea să mă considere un trădător. Mă iubesc mulți suporteri ai Stelei, încă fac poze cu mine, îmi strigă numele, n-am cum să trec peste asta.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu mulți rapidiști și au zis că n-au o problemă cu asta. Dar așa simt eu. Cred că orice fotbalist din România și-ar dori să joace azi la Rapid. Are o atmosferă de vis.
Știi bine că am crescut cu Steaua, am jucat acolo, suporterii m-au iubit întotdeauna. Respect asta, la fel cum respect și Rapidul. Și mă bucur că și-au găsit echilibrul și iată că acest club construiește ceva frumos„, a spus Denis Alibec pentru gsp.ro.

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa

Farul Constanţa continuă campania de transferuri. Echipa lui Gică Hagi l-a repatriat şi pe Tudor Băluţă. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe următorii 2 ani.

„Începând de astăzi, mijlocașul Tudor Băluță este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 23 de ani (27.03.1999), Tudor Băluță a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și astăzi va efectua primul antrenament în tricoul alb-albastru.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluță a mai evoluat în carieră pentru cluburile Brighton (Anglia, Premier League), ADO Den Haag și Dinamo Kiev. Tudor Băluță are șapte selecții la naționala de seniori a României și este semifinalist al Campionatului European U21 din 2019„, a anunţat Farul Constanţa într-un comunicat de presă.

Tudor Băluţă a venit din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Brighton în această vară. Cota de piaţă a lui Tudor Băluţă este de 1.800.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și