Închide meniul

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan: „Domnul Varga şi-a dat acordul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 8:59

Reclamă
Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan: „Domnul Varga şi-a dat acordul!

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Preşedintele campioanei a anunţat că s-a bătut palma cu Simone Scuffet, un portar care are numai puţin de 40 de meciuri în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campiona României a trăit o umilinţă fără precedent în cuepele europene, însă continuă să se întărească. După ce au negociat cu Florin Niţă şi Silviu Lung Jr., cei de la CFR Cluj au bătut palma cu un alt portar.

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

Este vorba de Simone Scuffet, un portar de 26 de ani care a jucat în cariera sa la Udinese sau Spezia. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj.

„Va veni un portar, domnul Varga şi-a dat acordul pentru a fi adus acest portar (n.r. –  Simone Scuffet), pe care-l vom prezenta în cel mai scurt timp. Să nu ne gândim că un jucător va fi rezerva altuia, nu există jucători care nu sunt titulari”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport, citat de orangesport.ro.

CFR Cluj a negociat şi cu Florin Niţă

Florin Niță a fost foarte aproape să semneze cu CFR Cluj în această vară. Neluțu Varga, patronul campioanei, a făcut „o ofertă fabuloasă” pentru portarul naționalei României, dar negocierile au picat din cauza unor clauze.

Reclamă

Nița va pleca de la Sparta Praga în această vară, după 4 ani petrecuți în Cehia.

În ultima vreme s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Florin Niță la CFR Cluj. Recent, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că mutarea nu s-a materializat din cauza salariului mult prea mare cerut de portar.

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, a spus, recent, Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, agentul lui Florin Niță a rupt tăcerea și a vorbit despre discuțiile purtate cu CFR. Bogdan Apostu a asigurat că nu banii au fost problema, ci anumite clauze.

Potrivit impresarului, Neluțu Varga a făcut o ofertă mult peste media fotbalului din Superligă pentru a-l aduce în Gruia pe portarul titular al naționalei. În cele din urmă, tratativele au picat, iar acum Niță se pregătește să semneze cu o altă formație din străinătate.

Apostu spune că goalkeeper-ul de 35 de ani are mai multe oferte pe masă:

„Într-adevăr, am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bună. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r. cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Prosport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger Vezi toate știrile
Citește și