Închide meniul

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan: „Domnul Varga şi-a dat acordul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 8:59

Reclamă
Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan: „Domnul Varga şi-a dat acordul!

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, după umilinţa cu Pyunik Erevan, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Preşedintele campioanei a anunţat că s-a bătut palma cu Simone Scuffet, un portar care are numai puţin de 40 de meciuri în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campiona României a trăit o umilinţă fără precedent în cuepele europene, însă continuă să se întărească. După ce au negociat cu Florin Niţă şi Silviu Lung Jr., cei de la CFR Cluj au bătut palma cu un alt portar.

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

Este vorba de Simone Scuffet, un portar de 26 de ani care a jucat în cariera sa la Udinese sau Spezia. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj.

„Va veni un portar, domnul Varga şi-a dat acordul pentru a fi adus acest portar (n.r. –  Simone Scuffet), pe care-l vom prezenta în cel mai scurt timp. Să nu ne gândim că un jucător va fi rezerva altuia, nu există jucători care nu sunt titulari”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport, citat de orangesport.ro.

CFR Cluj a negociat şi cu Florin Niţă

Florin Niță a fost foarte aproape să semneze cu CFR Cluj în această vară. Neluțu Varga, patronul campioanei, a făcut „o ofertă fabuloasă” pentru portarul naționalei României, dar negocierile au picat din cauza unor clauze.

Reclamă

Nița va pleca de la Sparta Praga în această vară, după 4 ani petrecuți în Cehia.

În ultima vreme s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Florin Niță la CFR Cluj. Recent, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că mutarea nu s-a materializat din cauza salariului mult prea mare cerut de portar.

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, a spus, recent, Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, agentul lui Florin Niță a rupt tăcerea și a vorbit despre discuțiile purtate cu CFR. Bogdan Apostu a asigurat că nu banii au fost problema, ci anumite clauze.

Potrivit impresarului, Neluțu Varga a făcut o ofertă mult peste media fotbalului din Superligă pentru a-l aduce în Gruia pe portarul titular al naționalei. În cele din urmă, tratativele au picat, iar acum Niță se pregătește să semneze cu o altă formație din străinătate.

Apostu spune că goalkeeper-ul de 35 de ani are mai multe oferte pe masă:

„Într-adevăr, am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bună. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r. cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Prosport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și