Închide meniul

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0! Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit după intervenția VAR

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 23:45

Reclamă
Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0! Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit după intervenția VAR

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

S-a lăsat cu dramatism în finalul meciului CFR Cluj – Rapid 1-0, după ce Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă la poarta CFR-ului pe parcursul celor 90 de minute, dar giuleștenii au fost la un pas să plece cu un punct din Gruia. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0, după intervenția VAR

Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru Rapid. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri. CFR a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean.

Sursa: captură Orange Sport
Sursa: captură Orange Sport

CFR Cluj – Rapid 1-0

Unicul gol al meciului a fost înscris de Yuri Matias, în minutul 17, cu o lovitură de cap, după un corner. Cu un minut înainte de reușita lui Yuri, Horațiu Moldovan a avut o paradă fabuloasă la un șut violent al lui Petrila.

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia. Nu mai puțin de trei jucători au fost schimbați din cauza problemelor medicale: Jakub Vojtus, Claudiu Belu-Iordache și Romario Moise.

Reclamă

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în finalul primei reprize, când Alexandru Ioniță l-a întins serios pe Cristian Bălgrădean cu un șut de la distanță, la colțul lung. În partea secundă, tot CFR a fost echipa cu ocaziile, cele mai mari fiind ratate de Yuri și Deac.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a bifat primul succes din noul sezon. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu Inter Escaldes din turul doi preliminar Conference League. De cealaltă parte, giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și