Închide meniul

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0! Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit după intervenția VAR

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 23:45

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0! Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit după intervenția VAR

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

S-a lăsat cu dramatism în finalul meciului CFR Cluj – Rapid 1-0, după ce Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă la poarta CFR-ului pe parcursul celor 90 de minute, dar giuleștenii au fost la un pas să plece cu un punct din Gruia. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0, după intervenția VAR

Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru Rapid. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri. CFR a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean.

Sursa: captură Orange Sport
Sursa: captură Orange Sport

CFR Cluj – Rapid 1-0

Unicul gol al meciului a fost înscris de Yuri Matias, în minutul 17, cu o lovitură de cap, după un corner. Cu un minut înainte de reușita lui Yuri, Horațiu Moldovan a avut o paradă fabuloasă la un șut violent al lui Petrila.

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia. Nu mai puțin de trei jucători au fost schimbați din cauza problemelor medicale: Jakub Vojtus, Claudiu Belu-Iordache și Romario Moise.

Reclamă

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în finalul primei reprize, când Alexandru Ioniță l-a întins serios pe Cristian Bălgrădean cu un șut de la distanță, la colțul lung. În partea secundă, tot CFR a fost echipa cu ocaziile, cele mai mari fiind ratate de Yuri și Deac.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a bifat primul succes din noul sezon. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu Inter Escaldes din turul doi preliminar Conference League. De cealaltă parte, giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și