Închide meniul

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului Ploieşti în Liga 1. Fanii au invadat arena „Ilie Oană”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 22:26

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului Ploieşti în Liga 1. Fanii au invadat arena „Ilie Oană

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului în Liga 1. Fanii fac spectacol în tribunele stadionului „Ilie Oană”, la primul meci al „lupilor” în prima ligă, după şase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti deutează în noul sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Trupa lui Nae Constantin ţinteşte un start victorios în Superliga.

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului în Liga 1

Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce sezonul trecut a reuşit promovarea. „Lupii” s-au clasat pe primul loc în liga secundă, şi şi-au asigurat biletele pentru Liga 1, alături de Hermannstadt, ocupanta locului doi.

Fanii Petrolului au invadat arena „Ilie Oană” la primul meci al favoriţilor în Liga 1, după o aşteptare de şase ani. Suporterii aproape că au umplut stadionul, încurajându-i pe băieţii lui Nae Constantin încă din primul minut.

 

Reclamă

Petrolul Ploieşti, debut cu FC Voluntari în noul sezon de Liga 1

Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari se duelează în prima etapă de Liga 1. Conducerea Petrolului a ales să îi ofere credit în continuare antrenorului alături de care a promovat, Nicolae Constantin. De cealaltă parte, şi Voluntari l-a păstrat pe Liviu Ciobotariu, după sezonul în care a avut performanţe notabile la club, calificând echipa pentru prima dată în play-off.

Totodată, atât Petrolul, cât şi Voluntari, au fost active pe piaţa transferurilor. Ploieştenii au reuşit mutări răsunătoare, aducându-i pe Gabi Tamaş şi Gicu Grozav. Totodată, Nae Constantin se poate baza şi pe serviciile lui Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso, jucători veniţi de la Dinamo, după retrogradarea echipei.

Petrolul a aliniat la startul partidei un prim 11 din care nu lipsesc vedetele trasnferate în această perioadă de mercato, Gabi Tamaş şi Gicu Grozav. Avram – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Dumitriu, Seto, Țicu – Cioiu, Ivanovski, Grozav, au fost jucătorii trimişi în teren din primul minut de Nae Constantin.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a mizat pe M. Popa – Ricardinho, Meleke, Armaș, A. Vlad – Matricardi, Droppa – Rață, Costin, Marcelo – Nemec.

Constantin Budescu, la un pas de Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu este aproape de a face din nou echipă cu Gabi Tamaş. Conducerea de la Petrolul Ploieşti îl aşteptă pe fostul mijlocaş de la FCSB la atrenamente, pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

Constantin Budescu a rămas fără angajament după despărţirea de Voluntari. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este aproape de a semna un contract cu formaţia nou-promovată în Liga 1, Petrolul.

Costel Lazăr, preşedintele „lupilor galbeni” este optimist în ceea cea priveşte transferul lui Constantin Budescu, şi afirmă că îndată ce condiţia fizică i se va îmbunătăţi, „magicianul” va fi jucătorul Petrolului.

„Urmează să vină, dar el își dorește să fie sigur că poate juca. Să înceapă să alerge și atunci vom discuta despre momentul semnării contractului. Mai durează cam o lună, în opinia mea. Budescu este un jucător valoros pentru România”, a declarat Coste Lazăr, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și