Închide meniul

Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer. Mesajul emoționant al atacantului Borussiei Dortmund

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 14:09

Reclamă
Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer. Mesajul emoționant al atacantului Borussiei Dortmund

Sebastien Haller suferă de cancer

Sebastien Haller a transmis prima reacție după ce clubul său, Borussia Dormund, a anunțat că suferă de cancer la testicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Haller a anunțat că va reveni mai puternic şi a mulţumit fanilor pentru mesajele de susţinere după ce s-a anunţat că suferă de cancer la testicule.

Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate aceste mesaje calde primite, am fost foarte emoţionat să văd aceste reacţii frumoase şi chiar simt că nu merit atât de multe”, a reacţionat atacatorul ivorian pe reţelele sociale.

Sebastien Haller are cancer

Într-un comunicat oficial, Dortmund a precizat că jucătorul de 28 de ani s-a plâns pentru prima dată că se simte rău la antrenamentul desfășurat luni. Tumora a fost găsită în timpul unui examen medical, Haller revenind în Germania pentru a fi supus unor teste suplimentare.

Reclamă

„A fost un șoc pentru Sebastien Haller și pentru toți ceilalți. Întreaga familie BVB speră ca Sébastien să-și revină cât mai curând posibil și să-l putem îmbrățișa din nou în curând. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că primește cel mai bun tratament posibil”, a declarat directorul sportiv al lui Dortmund, Sebastian Kehl.

Sebastien Haller s-a transferat la Borussia Dortmund la începutul acestei luni, de la Ajax, în schimbul a 31 de milioane de euro. Vicecampioana Germaniei l-a adus ca să facă uitată plecarea lui Erling Haaland la Manchester City.

În stagiunea precedentă, Sebastien Haller a înscris 34 de goluri pentru Ajax, dintre care 11 au venit în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Sebastien Haller

Născut în Franța, la Ris-Orangis, Haller a jucat la toate reprezentativele de juniori ale „Cocoșului Galic”, dar nu a apucat să debuteze la seniori. Sătul să mai aștepte momentul, atacantul a ales să joace pentru Coasta de Fildeș, țara de origine a mamei sale.

A început fotbalul la Vigeneux, dar s-a lansat în academica celor de la Auxerre. Cel mai bun sezon din carieră l-a făcut în 2018-2019, când a înscris 20 de goluri și a oferit 12 assist-uri în tricoul celor de la Eintracht Frankfurt.

S-a transferat în vara lui 2019 la West Ham United pentru 50 de milioane de euro, dar nu s-a adaptat în Premier League. În ianuarie 2021, Sebastian Haller a semnat cu Ajax, echipă unde și-a relansat cariera. Dortmund l-a luat în iulie 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și